Tudtad? Németh (hitgyülis) Sándor szerint „a testedet gonosz szellemeknek áldozod, ha jógázol”

A rendszeres hétvégi hit Gyülekezetes szeánszokon megszokott esemény, hogy Németh Sándor gyülekezetvezető mond valami ütőset, amit a hívek meghányhatnak-vethetnek a soron következőig.

Az eheti csámcsognivaló

Némethnek a jógázással és a jógázókkal van ezúttal baja.

Annak, aki viszonylag gyanútlanul jár és kel a világban, annak akár úgy is tűnhet, hogy a jóga egy keleti eredetű, meglehetősen népszerű mozgásforma, melyet világszerte rengetegen választanak testmozgásként, illetve lelki feltöltődés céljából. Csakhogy ők mind tévednek

– írta a 444.hu.

Németh Sándor közössége youtube csatornájára töltötte fel az alábbi videót, amiben elmagyarázza a gyanútlan testedzőknek, akik a jógát választották, hogy ráfaragtak, mert szerinte

a jógázás egyáltalán nem egészséges dolog, ugyanis az a keleti okkult világnézet része, mely eredendően a démonok tiszteletére volt szánva, és ettől nem lehet elvonatkoztatni.

Az sem ússza meg, aki a jóga filozófiáját teszi magáévá, mert

a mozgásokkal akkor is démonokat energizál, illetve idéz meg.

Hölgyeim, gáz van, lebuktak!

„világosan lehet látni, hogy a jógaszalonokba járó hölgyek, kisasszonyok, akik nagyon szépek akarnak lenni, nagyon figyelnek külsejükre, hatalmas pénzeket költenek el. Nem véletlenül, hogy Budapest legdrágább negyedeiben a legnépszerűbb a jógázás”,

még egyszer, hogy bevésődjön:

a jógázás a démontiszteletre rendelt mozgási kultúra.

Gyúrjon a magyar, vaze!

Mi is a jóga? „A jóga a tudat átalakítását, illetve a karma és az újjászületés (szamszára) körforgásából való megszabadulás (móksa) elérését szolgáló indiai vallási módszerek és technikák. A keleti bölcselet egy formája, ami Indiában fejlődött ki a hinduizmus kulturális közegében. Több indiai bölcseleti munka tárgyalja és igen fontos szerepet játszik a hindu szellemiségben. A jóga tudománya, a hozzá kapcsolódó világlátás minden bizonnyal az ókori Indus-völgyi civilizációban gyökerezik.

A jógában a törekvés az, hogy az ember fokozatos önfegyelmezéssel, érzékeinek, testi mivoltának uralma alá rendelésével, s a prána-erők tudatos felhasználásával elérje az elme megtisztulásának azt a fokát, amelyben a szamádhi állapot megvilágosodása bekövetkezik.

A jóga alapja az önuralom

A puritán, egyszerű élet elengedhetetlen a jógához. A jóga lényege a fegyelmezettség, mind a test, mind az elme vonatkozásában. A jóga tudomány, amelyet India ősi látói (risik) tökéletesítettek, de nemcsak India, hanem az egész emberiség számára. Egzakt tudomány, az önművelés gyakorlati módszere.

A jóga művelője a jógi (szanszkritül a férfi jógikat joginnak, a női jógikat pedig jogininek is nevezik).

Jóginak lenni annyi, mint Istenben élni, és összhangban lenni környezetünkkel és embertársainkkal. A jóga egyesülés Istennel. Mivel Isten mindenkiben ott van, a valódi jóga mindenkivel összeköt.

(Forrás)

Hogy a fentiek mivel húzták ki a gyufát Némethnél, azt nem tudni.

4 hozzászólás

 • 2019.11.21 - 11:06
  Közvetlen hivatkozás

  Hagyják békén Németh Sándort!Több ezer ember megtért és megváltozott az élete az Ő szolgálata során. Ő a hamisítatlan evangéliumot prédikálja évtizedek óta. Van aki már nem élne, ha meg nem tér.,mint pl. én.

  Válasz
 • 2019.11.21 - 17:42
  Közvetlen hivatkozás

  Nem kell ahhoz se Sándor,se Hit gyülekezete,hogy tudjuk: a jóga gáz. Nem összeegyeztethető a kereszténységgel,mivel tök más valláshoz tartozik. A lényeg,hogy ott kössenek bele Magyarország 4. Legnagyobb egyházának vezetőjébe,ahol csak lehet. Ez a van rajta sapka- nincs rajta sapka azért rúgjunk bele -szindróma.

  Válasz
 • 2019.11.21 - 22:35
  Közvetlen hivatkozás

  Nem tartozom a Hit Gyülekezetéhez, de szerintem egy evangéliumi keresztény tudja hogy a jóga ördögi dolog, örülök hogy ki merte mondani nyilvánosság előtt, neki legalább volt vér a pucájába. Az eredmény várható volt, valahogy ez a világ nem tudja befogadni a világosságott, mondjuk régen is ez volt, nincsen semmi új a nap alatt…

  Válasz
 • 2019.11.22 - 18:00
  Közvetlen hivatkozás

  Meg kritizált valamit amihez tök sötét!Nem tudja mit beszél a többi hasonszőrű meg csak nyáladzik.Ő az aki a sötét oldallal is cimborál,hiába vallási vezető.Halvány lila gőze sincs arról hogy mit kritizált!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük