A “hitesek” kis nyári vadászata – Bartus László nyomán

Bartus László az egykori Hit Gyülekezete tag mára Németh Sándor és egyháza egyik legfontosabb leleplezője. Az Egyesült Államokban élő újságírónak, egy éve jelent meg második könyve a témában  “FESZ lesz, kézikönyv kezdő szabadulóknak” címmel, most az általa szerkesztett Amerikai Népszava portálon az egyház nyári nyáritáborának egyik gyűlöletkeltő elemére hívja fel a figyelme.

Tovább

Hit Gyülekezete -Orbán egyik kurzusegyháza- és az árvíz

A bigott szekták, köztük is a Hit Gyülekezete és a többi kurzusegyház egyik legkomolyabb  ellenfele az Amerikai Népszava. A portál főszerkesztőjének nem tagadhatóan van némi személyes gondja is a  népszerű nevén “Hitgyüli” vezető Lelkészével Németh Sándorral, ám ennek csak a legritkább esetben ad hangot, ahogy az alább szemlézett cikkük sem magáról az egyházról, hanem annak hatásáról a mindennapokra szól.

Tovább

Lássuk be, könnyebb dolguk lenne, ha a Klubrádió bedobná a törülközőt , akkor csak a hullarablás kellemetlen bélyegével kellene bíbelődniük

Napokon belül megszólal a Klubrádiótól elvett frekvenciáján egy fals hang, a Hit Gyülekezetéhez köthető álellenzéki rádióé. Bár a frekvencia sorsa még nem dőlt el, kétszeresen is per alatt áll, a kiigénylő nem vár, igyekszik gyorsan elfoglalni a rablott jószágot, hogy a hatalom kedvében járva véglegessé tegye az utolsó független rádióállomás elnémítását – áll a Klubrádió közleményében.

Tovább

Németh Sándor előrelátóan felkészül: „akik vallják Istent, de a cselekedeteikkel tagadják, azok Isten előtt utálatosak és minden jó cselekedetre alkalmatlanok”

Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze meglátva a vasárnapi választási eredményt minden bizonnyal bátorrá szívta fel magát és egycsapásra

Tovább