A Hit Gyülekezete a koronavírus-járvány miatt felfüggeszti az istentiszteleteket

A Hit Gyülekezete Országos Vezetősége közölte, hogy a koronavírus-járvány miatt az egész országban felfüggesztik az istentiszteleteket, mivel a jelenlegi információk szerint a gyülekezet egyik vidéki összejövetelén tudtán kívül koronavírussal fertőzött személy is részt vehetett.

„Úgy tűnik, hogy a gyülekezet által kiadott, folyamatosan aktualizált járványügyi protokollt megsértették; a vizsgálat lezárultáig illetve további döntésig minden összejövetelt felfüggesztünk”

– írták. (Frissítés: Pápán már 17 megbetegedést regisztráltak, többségük a Hit Gyülekezetének tagja – írja az infopapa.hu.)

A helyileg illetékes szervekkel felvették a kapcsolatot, a kontaktkutatáshoz minden segítséget megadnak.

Másik hír Pápáról és a járványról….

A tegnapi 6-ról szerdára 17-re nőtt Pápán a koronavírussal fertőzöttek száma

– írja az InfoPápa.hu. Áldozó Tamás polgármester elmondta,

az Erzsébetvárosi óvodában rendkívüli intézkedéseket vezettek be, miután az egyik óvónőnél igazolták a vírus jelenlétét.

Az óvodát bezárták, fertőtlenítik az intézményt

Arról is beszámolt, hogy az óvónő a múlt héten több kollégája társaságában részt vett egy értekezleten. Mindannyian karanténban vannak, a 20 óvodással együtt, akik az intézményben voltak.

A Teveli úti otthonházban is találtak egy fertőzöttet, az idős férfi tünetmentes, de elővigyázatosságból az ajkai kórházba szállították. A többi ápolt és dolgozó mintája negatív lett.

A polgármester közlése szerint folyamatosak a járvány miatti kontaktkutatások, számos teszt még kiértékelés alatt van, ha szükséges más önkormányzati intézményben is rendkívüli intézkedéseket hajtanak végre.

szélhámos

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük