Új párt a láthatáron – Kemény közleménnyel nyitottak!

Hétfő reggelt adott ki közleményt a Le az Adók 75%-ával Párt. A piacpárti tömörülés annak apropóján nyilvánult meg, hogy július 15-én tartják meg tisztújító és elnökválasztó ülésüket.

A mérhető támogatottsággal nem rendelkező tömörülés szerint

„30 éve semmilyen szinten nem léptünk ki a szocializmus mocsarából.”

“…Küldetésünk, hogy ennek végetvessünk!”

Honlapjuk szerint

“Jelenleg a teljes bevételed 51%-át juttatod állami vezetők és bürokraták számára 60 adónemen keresztül – az OECD kimutatása alapján, amivel az Unió 6. legadóztatottabb országa vagyunk. Az állami tervgazdaság piacosításával azonban óriási mértékben csökkenthetnénk az elvonás mértékét. Az első ciklusban azt akarjuk elérni, hogy átlagosan havi 130 000 Ft-tal kevesebb adót fizess be.  A reálbérek ettől még nagyobb mértékben nőnek majd – a ciklus végére akár a duplájára – hiszen a több, szabadon elkölthető bér hatására megnőne a fogyasztás, a termelékenység, a befektetések és az innováció mértéke is. Ezt számos makroökonómiai kutatás, és adat igazolja.”

A közlemény

(Közleményüket betű-híven közöljük!)

“Megkezdi Július 15.én a Le az Adók 75%-ával Párt a tisztújító és elnökválasztó ülését.

Ezek ugyanazok!

30 éve semmilyen szinten nem léptünk ki a szocializmus mocsarából. Ugyanúgy a saját megélhetésükért küzdő, dolgozó magyar polgárok és a rajtuk piócaként élősködő, hízott politikusok állnak szemben egymással.

A bevételünk 51%-a megy 60 adónemen keresztül semmitmondó, bürokratikus állami szolgáltatásokra. Ez lenne a szocializmussal való leszámolás?

Hol van ott piaci szabadság,

ha nem választhatjuk meg, hogy melyik orvost fizessük meg, mit tanítsunk a gyerekünknek és kinek fizessük a nyugdíjbiztosításunkat? Oktatás-egészség-nyugdíj-sport az elhatalmasodott állam önkényelvű tervgazdaságának része, élükön a kommunizmust újracsomagoló, a becsületes munka helyett korrupcióból élő, tespedt, félművelt politikusokkal.

Eközben napi szinten ömlik a senkit nem érdeklő politikai színház újabb és újabb felvonása, ahol műbalhékban a komány és ellenzék színészei egymást karaktergyilkolják, hogy a rendszerszintű problémákat karakterekre való mutogatással palástolják. Mindezt, ugyancsak a mi pénzükből.”

Saját meghatározásuk szerint: “klasszikus jobboldali, piaci elveket képviselő párt”

A Wikipedia szerint a Le az Adók 75%-ával Párt Magyarország klasszikus jobboldali, piaci elveket képviselő pártja, mely 2019-ben alakult. Legfőbb céljuk az adócsökkentés, a bürokrácia és a központosítás felszámolása, állami szolgáltatások szabadpiaci szolgáltatásokra való cserélése. Programjukról ide kattintva olvashat, arról, hogy kik ők, pedig itt adnak információt.

agyevő amőba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük