Új plakát, régi üzenettel

„A magyar emberekért” áldozatosan dolgozó nemzetikeresztény Fidesz ellenfelei-ellenségei egyetlen nemzetellenes, zsidóbérenc bandát alkotnak.

A Fidesz szerint az ellenzék gyenge, kormányképtelen és nemzetellenes

Azt már régóta tudják „a magyar emberek”, hogy a Fidesz – igazi demokratikus polgári pártként – semmit sem szeretne jobban, mint olyan ellenzéket, amely képes őt leváltani – lám, most is nagyon aggódik az ellenzék minősége miatt:

„Magyarország ennél jobb ellenzéket érdemelne” – mondja a papagájkórus vezető karmestere.

Ám a Fidesz polgári is, demokratikus is – de csak annyira, amennyire nemzetikeresztény volta megengedi! Bármennyire szeretne is erős, kormányképes ellenzéket, azt kell látnia, hogy a mai ellenzék nem csupán gyenge, nemcsak kormányképtelennek tűnő, hanem egészen biztosan nemzetellenes is!

Pártunk és kormányunk ezt már sokszor elmondta: az ellenzék a magyar emberek helyett Brüsszel oldalára állt, le akarja bontani a kerítést, migráncsokat simogat feszt, civilnek mondott ügynököket védelmez és bevándorlóországot akar csinálni hazánkból – valamennyien Soros zsebéből ajvékolnak!

Nem igazán mestermű – de legalább szájbarágós

A szocikról és a libsikről könnyű volt ilyet állítani, de a Fidesz már régen megoldotta a Jobbik belegyömöszölését is a vizeinkben úszkáló nagy testű ragadozó feneketlen zsebébe…

Itt az új plakát tehát – mesterműnek nem mondható, de azt, amit a Fidesz hosszú ideje tartó hecckampánya üzen, hatásosan fölerősítheti. Igen, az üzenet a régi – talán a korábbiaknál kicsit markánsabban vagy inkább csak szájbarágósabban megfogalmazva.

Nincs az a migránsmentes önkormányzat vagy töpörtyűfesztivál, ahol ezt az üzenetet ne fognák föl „a magyar emberek”, akár nemzeti evés-ivás-mulatozás közben is! Rögtön megértik, hogy kultúrájuk, szokásaik, munkahelyük veszélyben van, s védelemre csak Orbántól számíthatnak. Nyalják is szorgalmasan a gazdi kegyelmes lábait – bármit megtesznek, csak ne kelljen olyan nyomorult körülmények között élniük, mint például a németeknek, a franciáknak vagy akár a svédeknek..!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük