Meeeeeeeeeeeeegvan! - újabb magyar arany az olimpián - Városi Kurír

Sorting by

×

Meeeeeeeeeeeeegvan! – újabb magyar arany az olimpián

Újabb aranynak örülhetünk az itthoni hajnalban. Tótka Sándor  kajakozó olimpiai bajnok! Bízzunk benne, hogy az a napunk ugyan ilyen jól folytatódik, mint ahogy kezdődött.

Hirdetés

Gyorshír

Magyar szempontból fantasztikusan indult a tokiói olimpia 13. versenynapja, hiszen Rasovszky Kristóf a nyíltvízi úszók 10 kilométeres számában ezüstérmes lett.

Kajak-kenuban az összes elődöntőben érdekeltek voltak a magyar egységek, Tótka Sándor győzött, Csizmadia Kolos negyedik lett K1 200 méteren. Csipes Tamara és Kozák Danuta K1 500 méteren, a Nádas Bence, Kopasz Bálint duó 1000 méteren jutott a döntőbe. Ugyanebben a számban a Béke Kornél, Varga Ádám egység B döntős, akárcsak női C-1 200 méteren Balla Virág és Takács Kincső.

Vízilabdában a női válogatott számára a döntő a tét, ehhez a spanyolokat kell legyőzni.

Hirdetés

Elkezdik a versenyt az öttusázók, Kovács Sarolta, Gulyás Michelle, Marosi Ádám és Kasza Róbert a körvívással nyit.

A hétpróbázó Krizsán Xéniára a második versenynapon a távolugrás, a gerelyhajítás és a 800 méter vár.

Tótka Sándor olimpiai bajnok!

A 200 méteres kajakdöntőben Tótka remekül kapta el a rajtot, mellette a brit Heath is nagyon pörgött, de Tótkát nem lehetett megelőzni. Hosszú másodpercekig nem mert örülni a magyar kajakos, mert sokat kellett várni az eredménye, aztán kiírták, Tótka Sándor az olimpiai bajnok!!!! Az olasz Rizza a második, a brit Heath a harmadik, Csizmadia épphogy lecsúszott a dobogóról.

Mikor érkezik a következő arany az még a jövő zenéje.

Kapcsolódó

arany

 

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Meeeeeeeeeeeeegvan! – újabb magyar arany az olimpián

  • 2021.08.05 - 05:51
    Közvetlen hivatkozás

    Gyonyoru eredmeny volt, gratula nekik! Csipes ezustermes lett, csak 5 szazadmasodperccel maradt le Carringtontol, es Kozak negyedikkent is iszonyu kozel volt a bronzhoz! Hajra magyarok! (Es ujzelandiak is!)

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.