Mi jár a férfiak fejében? Megmutatja a horoszkóp!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A Kosnak különösen fontos a sz.xualitás, a Rák romantikus, a Mérleg kerüli a problémákat, míg a Bak hűséges társ. Ha szeretnél még jobban párod fejébe látni, olvasd el horoszkópunkat, mely elárulja a titkokat!

Kos

Tüzes jegy lévén igencsak forróvérű, qahogy a horoszkóp is megállapítja. Sokszor nehezére esik hűségesnek maradni, hiszen mindig van valaki, aki feltüzeli. Ezért is fontos számára a sz.xualitás, ha nem működik a kémia, akkor az egész kapcsolat halálra van ítélve. Nagyon makacs típus, amit egyszer a fejébe vesz, annak úgy kell történnie, nehezen hajlik kompromisszumra. Ezért olyan társra van szüksége, aki megértő és türelmes.

Bika

Kissé földhözragadt, nehezen nyílik meg, de ha egyszer valakit közel enged magához, azzal megosztja életének minden történését. A biztonságot keresi, ezért inkább a hosszú kapcsolatok híve állítja a horoszkóp. Nagyon magasra teszi a mércét, csak olyan nő jöhet nála szóba, aki minden szempontból tökéletes. Ha talál ilyet, azért képes bármit feláldozni.

Ikrek

Az Ikrek nehezen állapodik meg egy ember mellett, mert úgy érzi, mindig van újabb, izgalmasabb. Ezért nem a hűség mintaképe. Amikor szerelmes, akkor bármit megtesz párjáért, ám az apró flörtökről még ekkor sem képes lemondani. Kiterjedt baráti körrel rendelkezik, elképzelhetetlennek tartja, hogy otthon üljön, ezért társaságkedvelő, aktív partner illik hozzá, aki időről-időre képes a megújulásra-alítja a horoszkópja.

Rák

Nagyon romantikus lélek, vallomásaival bármely női szívet meghódítja. Kapcsolataiban mindig lángol, számára az aktuális jelölt az Igazi, akivel nagy terveket sző, ezért sokszor érik csalódások. Komoly, racionális ember, maga mellé is ilyen társat választ. Őszinte és megbízható, a játszadozás távol áll tőle.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük