Újabb orbáni, NER-es aljasság - Városi Kurír

Sorting by

×

Újabb orbáni, NER-es aljasság

„Nemzeti konzultáció”, megint. Gyalázatos gazemberség volt eddig mindegyik, amelyek célja úgy kelteni a demokrácia látszatát, hogy közben valójában megfojtják, vagy éppen megszületésük előtt „abortálják” a demokratikus társadalmi vitákat, hogy azok helyét a Fidesz irányította hangulatkeltés, hisztéria foglalja el.

Hirdetés

Manipulált kérdések

A titokzatos „fideszes háttérhatalom” – hiszen nem Orbán csinál mindent, egyedül… – már a kérdéseivel is hazudott. Vagy úgy kérdezett, hogy arra csak a megkívánt módon lehetett válaszolni, vagy olyanokat, amelyeknek nem volt tényleges közük a valósághoz. Így uszítottak a migránsok, Soros és „szervezetei” meg „Brüsszel” ellen. A lényeg az volt, hogy a Kedves Vezető lehajolt az ő népéhez, s kérdezést szimulálva megmondja neki, mit is kell gondolnia és mondania. Hogyan kell önmagát hisztériába hajszolnia…

Uszításban félelmetes gyakorlata van a Fidesznek

Megtanulta azt is, hogy bátran lehet primitív a végtelenségig – hiszen „hívőkhöz” szól. Hecckampányok sorozatát csinálta már végig, általában a MIÉP-pel, majd a Jobbikkal közösen. A „nemzeti konzultációk”  gyakorlatának része az is, hogy az ívekről, az eredményekről a „kormány” szabadon hazudozhat, hiszen a feldolgozás módja ismeretlen – már ha egyáltalán lehet beszélni bármilyen „feldolgozásról”.

Borzasztó sokba kerül ez az egész cirkusz

A mostani undorító „nemzeti gazemberségüknek” talán egyik fő célja a Jobbik leválasztása a demokratikus ellenzékről. Végül is ez a törekvésük mindenkinek hasznára válhat: kiderülhet, meddig lehet a Jobbikra számítani. Ha most a cigányozásban, az elítéltek és a bíróságok elleni hecckampányban a Fidesz mellé állnak vagy sunnyognak, a helyzet tisztázódik – már ha az ellenzék tartja magát valamilyen demokratikus minimumhoz. A Fidesz meg reménykedjen a maga egyatáborában

Borzasztó sokba kerül ez az egész alávaló cirkusz de van ennél nagyobb baj is.

Az Orbán által megnevezett témakörök minden korábbinál jobban veszélyeztetik a magyar társadalmat – mégpedig a csupán tessék-lássék módon, éppen hogy takart durva cigányozás miatt. A cigányság helyzete, a cigányokkal szembeni indulatok a magyar társadalom legelhanyagoltabb és legnagyobb problémáját jelentik: felelős politikus csakis jóindulattal, a javítás, segítés szándékával szólalhat meg e témában. Óriási baj volna, ha az eddigieknél is többen válnának cigányellenessé, többen zuhannának bele az elaljasodásba. Ugyanakkor életek is veszélybe kerülhetnek.

Jóindulatra volna hát szükség – de Orbán és a jóindulat…

Ahol cigányoznak, ott zsidóznak is meg fordítva. Meg buziznak – a Fidesz mindegyiket maga is műveli, és “kiváló szakembereket” alkalmaz, akár NAT készítésre is.. És utána folytatódik: “Természetesen az elítéltek és a bíróságok elleni támadás is alapjaiban érinti a demokrácia megmaradt részét. „Konzultálni” a feltételes szabadlábra helyezésről – mintha e kérdésben „népszavazást” kellene tartani. Egy-két esetből „törvénymódosítást” gyártani – s mintha a módosított, szigorított  „törvénynek”nem lehetnének akár sokkal többen áldozatai…

„Konzultálni” bírói ítéletekről – gyöngyöspatairól és szegediről… „Népítélettel” megpróbálni megfélemlíteni a még többé-kevésbé független bíróságokat – ha ezt valaki fasiszta tempónak nevezi, nem téved. S a bírói szervezetek mindeddig hallgatnak!

Egyébként a „kormány” hecckampányának lényegi eleme az elítéltek és a cigányok összekapcsolt, sunyi emlegetése, s az a szöveg, hogy némely szervezetek fontosabbnak tartják az elítéltek jogait, mint az áldozatokéit.

A SZEVIÉP-ügy miatt hecckampányt indítani… Ha fennáll bűncselekmény alapos gyanúja, akkor azt büntetőeljárás keretében kell tisztázni – nincs tehát helye semmiféle „konzultációnak”. Azt persze tapasztalhattuk eddig is, hogy a Fidesznek nem annyira a tisztázó ítéletek, mint inkább a sejtető-kimondó gyalázkodások fontosak.

Gulyás Gergely szerint 9 kérdés várható

Az eddigi tapasztalatok alapján joggal föltételezhető, hogy példátlanul aljas, gonosz hecckampányt indítanak, amelynek célpontjai a bíróságok, a cigányok és a jogvédő szervezetek. Ebben az értelemben tehát folytatása, új szintre emelése ez mindannak, amit a „kormány” a sorosozással, brüsszelezéssel, a civil szervezetek rágalmazásával eddig is csinált. Különösen veszedelmes a cigányellenes uszítás, amely Európából ki kellene hogy taszítsa Magyarországot…

megoszt

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2020.02.13 - 18:39
  Közvetlen hivatkozás

  Csak az agymosott fidesz szimpatizánsok támogatják meg a kormány indította nemzeti konzultációkat.

  Válasz
 • 2020.02.13 - 18:47
  Közvetlen hivatkozás

  Süllyedünk…, süllyedünk… Csak abban bízhatunk, hogy ha ez elég gyorsan történik, visszapattanunk. Meg abban is, hogy ez már a bukás előérzete a maffiától.

  Válasz
 • 2020.02.13 - 19:26
  Közvetlen hivatkozás

  Sajnos Magyarország nagyon a lejton van,ha nem tér az ország időbe észhez Észak-Kórea szintjére jut !

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.