Újabb rendkívüli intézkedések!

Orbán Viktor a parlamentben újabb szigorú intézkedéseket jelentett be. A járványnak három szakasza van: egyedi megbetegedés, csoportos megbetegedés és tömeges. Magyarország most -ezért van szükség az újabb megszorításokra- lép át a második szakaszba, az egyéni megbetegedések után a csoportosba. 

Néhány újabb szigorítás

  • Lezárják az ország határait, legalábbis a személyforgalom előtt, ez azt jelenti, hogy Magyarországra a határokon csak magyar állampolgár léphet be.
  • A szórakozóhelyek, mozik is bezárnak, az éttermek, és a nem élelmiszert árusító boltok csak 15 óráig tarthatnak nyitva a jövőben. A PATIKÁK VÁLTOZATLANUL NYITVA TARTANAK
  • Hétfő éjféltől a nyilvános rendezvényeket betiltják.

A miniszterelnök arra kéri a 70 évnél idősebbektől, hogy a saját egészségük érdekében ne hagyják el a lakásukat.

2 thoughts on “Újabb rendkívüli intézkedések!

  • HOGYAN OLDJÁK MEG A 70 ÉVEN FEÜLI IDŐSEMBEREK BEVÁSÁRLÁSI GONDJÁT??????? JAVASLATOM; KEDDEN ÉS CSÜTÖRTÖKÖN 09-12 ÓRA KÖZÖTT AZ ÜZLETEKET CSAK 70 ÉVEN FELÜLIEK LÁTOGATHATJÁK BEVÁSÁRLÁS CÉLJÁBÓL!!! AZOK AZ ÜZLETEK , AMELY NEM ÉLELMISZER ÜZLET LÁNCHOZ TARTOZIK CSUKJANAK BE! GYEREKEK 16 ÉVEN ALUL MÉG SZÜLŐVEL SE LÁTOGASSÁK AZ ÜZLETEKET!!!

  • Az Operaház felújitása helyett a kórházi és házi egészségügyre kellene fordítani azt a pénzt, az EU amúgy sem felújításra adta!!!!!!!!!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük