Azt mondtad, hogy az Oktatói Hálózat demokráciaféltő jelentését azért mutattuk be Brüsszelben, mert “gyűlöljük a hazánkat”…

Mondd, mit képzeltek ti magatokról?

Hogy van képetek ellopni, tönkre tenni, kétségbe vonni azt, ami a legszemélyesebb kincsünk: a magyarságunk, az otthonunk, a családunk, a gyökereink szeretete? Mire ez az eszement, hazug és undorító gyűlölködés? Szégyelljétek magatokat! Kritizálni, vitázni, politikai versenyt folytatni lehet és kell egymással.

- Hirdetés -

Azt mondani, hogy mi „gyűlöljük a hazánkat”, több mint gyalázatos. Hogy is szól a kormányzat által felemelt és példának állított dal szövege?

„Hogy történjen bármi, amíg élünk s meghalunk, mi egy vérből valók vagyunk.”

Tudod, legyen bármilyen éles ellentétem is a jelenlegi hatalommal, én soha nem vonnám kétségbe a magyarságotokat. A józan eszeteket viszont ilyen otromba kijelentések után már igen.

Háttér – ami kiváltotta a felháborodást

Hidvéghi Balázs közösségi oldalán ment neki ellenzéki képviselőtársainak:

Gyalázat, hogy miközben a magyar rendőrök ma is azzal vannak elfoglalva, hogy megvédjék Magyarország és Európa schengeni határait az illegálisan áttörő migránsoktól, a Soros-hálózat a magyar ellenzékkel együtt újabb hazugság-szeánszot tart Brüsszelben, hogy nyomást gyakoroljon a bevándorlásellenes Magyarországra.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én azért nem balázsoznám ezt a szart, lehetne annyi eszed!Ezért is van az MSZP ott ahol van! Ez már a vég! Mit akartok még?

  2. Ujhelyi úr-ki is volt a lopos évtizedeken keresztül,ki is utasitott el bàrmilyen talàlmànyt vagy ùjítàst?-és egy kis idö mulva úgy adtàk be mintha ök talàltàk volna ki? Kik is ?- hàt a nagy szocik-az az komcsik. Azt mondjàk sokan az iszlàm meg a terror milyen fanatikus,-hàt a komcsinàl fanatikusabb nem létezik a vilàgon!

  3. Ki dicsőíti az iszlám vallást napjainkban?AMINISZTERELNÖKÖTÖKMilyen sok a hasonlóság,jól tudunk egymás mellett élni stb-Miről beszéltek akkor?Ez az idióta komcsizás a lételemetek érvek hiányában

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét