Az Orbán Viktor évértékelőjét biztosító Valton Security egyik biztonsági őre megütötte a DK egyik aktivistáját. A tettlegesség tagadhatatlan, videó bizonyítja.

A DK Feljelentést tesz

A megütött aktivista  többek között “tolvajok” és “O1G” feliratú A4-es papírokat akart tenni a Várkert Bazár köré vont kordonra.

Biztonsági őrök ütötték meg aktivistánkat!

Megütötték a DK aktivistáját!Bizonsági őrök támadtak aktivistánkra, aki Orbán fekete kordonjára akarta kifüggeszteni az európai magyarok véleményét!Oszd meg, hogy mindenki megtudja: a hatalom erőszakkal válaszol az igazságra!????????

Gepostet von Demokratikus Koalíció am Sonntag, 10. Februar 2019

A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz a kormányzati erőszak miatt! Óva intjük a hatalmat attól, hogy erőszakkal provokálja az utca népét, az európai magyarokat és hazafikat, akik felemelik a szavukat a Fidesz
hazaárulása ellen.

A közpénzből felújított Várkert Bazár közterület,

akárhányszor is ismételgetik az ellenkezőjét a Fidesz verőlegényei, a magyaroknak pedig joguk van ott tüntetni, akkor is, ha ez Orbán Viktornak nem tetszik. Minden idők leggyávább miniszterelnöke szégyenszemre elbújhat a kordonjai mögé, de nem veretheti meg az ellene tüntetőket!

Ha egy diktátor erőszakot alkalmaz a saját népe ellen, ne lepődjön meg, ha egyszer futni kényszerül- olvasható a párt közleményében.

Kapcsolódó

Ünnepel a NER. Így ünnepel!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét