Az ATV nem akarja, hogy kitudódjon, Nagy Bandó András mit hallott egy városban beszélgetve, mert személyiségi jog, meg betegség, meg különben is.
[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]
Orbán Viktort ne bántsa senki mert ő a mimagyarok, nála van a bölcsek köve, ő a mindent jobban tudó, neki van ebben az országban egyedül joga megmondani mi a helyes, és a többi meg hazaáruló.

Annyi a lényeg, egy humorista, egy melós, egy közmunkás, egy értelmiségi, egy okos, egy buta, egy szép, egy csúnya maradjon csendben ha a véleményéről kérdezik, és abban a mondatban benne van a nemzet első számú harcosának a vélt elmeállapota, családi ügye, mert valahol azt hallotta róla hogy.

Ha azonban mégis kimeri mondani nagy nyilvánosság előtt amit halkan a fülébe súgtak, nyíltan a szemébe mondtak, a háta mögött elhangzott, és abban benne van Orbán Viktor, akkor mélyen fogja be a száját, legyen süket, ne is lásson semmit, csak a határ felé közeledő menekült szemében tükröződő, a nagy kék szar plakátokon felsorolt bűnöket sorosozza a nap minden egyes percében.

Hol élünk mi ebben az istenverte kis földdarabon található társadalomban, amit még nem tiport agyon Orbán Viktor, nem vásárolt meg Orbán Viktor, nem pofázott bele Orbán Viktor, nem lopott el Orbán Viktor, nem hazudott gátlástalanul tele Orbán Viktor?
[mnky_ads id=”3811″]
Azért egy normális országban teljesen elfogadható azon állapot, ha egy politikus, közéleti szereplő, egy döntéshozó, egy vélemény formáló megmondó ember a többség által elfogadott norma szerint éli az életét. Nem piál nagy nyilvánosság előtt, nem szippant fehér port az orrán keresztül a világ egyik pontján sem, nem gyalázza az eltérő véleményt, nem zárkózik el a vitától, nem elvtelen, nem adja el az erkölcsét a közpénz nyújtotta fényűzésért.

Nem normális országban nem lehet eltérő véleményed a hivatalosan elvárttól

A legjobb az, ha nincs véleményed, csak bólogatsz. Nem normális országban a miniszterelnök stróman Lőrinc nevén felvásárolja az adófizetők pénzén a fél országot, annak minden médiáját ahol csak el lehetne mondani róla, hogy elmebeteg, tolvaj, és nem mond igazat. Nem normális országban a vezető politikusok gyakorlatilag a nap minden percében a képébe hazudhatnak a választóknak, a miniszterelnököt követve szabadon lophatnak a maguk területén, és ha erről kérdezik őket simán az arcába röhöghetnek válaszként a józan eszét használónak. Nem normális országban csak néma lehet a választó, vak és süket, mert az a hatalom által elvárt. És mindezt még neki is kell a keserves munkával megtermelt adójából elősegíteni.

És akkor ha mégis sikerül kijutnia egy olyan információnak a nagy nyilvánosság elé, ami sérti a mi urunkat védelmezőnket, kórházaink fűtőjét, oktatásunk tanítóját, közpénzünk stadinosítóját, akkor megelőző csapásként tudatja vele, a legfőbb sorosozóval a csatorna: én nem engedtem ezt meg, nálam sincs sajtószabadság, nincs szabad vélemény, és ne vegye meg Lőrinc ezt a csatornát, inkább beletaposok a humoristába.

Nagy Bandó András véleménye éppen olyan fontos, mint egy melósé, egy közmunkásé, egy értelmiségié, egy soros tervet látotté, meg aki csak röhög rajta. Ezt korlátozni félelemből, gyávaságból, számításból maga a jog lábbal tiprása. Ez mondjuk ma már mindennapos, már nem is nagyon háborodik fel rajta az ember.

Pedig fel kell háborodni mert legközelebb már magát az embert próbálják meg eltörölni. És az már bárki lehet. A humorista, a melós, a közmunkás, az értelmiségi, az okos, a buta, a szép, és a hazaáruló.
[mnky_ads id=”4666″]
[mnky_ads id=”4670″]

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Csodálkozni való, hogy ebben az országban (leszámítva anno Popper Péter), egyetlen egy szakmabeli hangja sem hallatszik, hogy elmondaná: OV pszihiátriai eset, súlyosan hatalommániás, skizofrén, elmebeteg. Működése és politikai gyakorlata súrolja a hazaárulás, néphülyités, hazugságdömping és sok más cselekedet kritériumait. Csodálnivaló, ahogy környezete szemet húny a degenerált ötletelései felett, sőt, behunyt szemmel és tudattal szajkózza és végrehajtja mindennapi újabb- és újabb blődségeit. És mennyien vakon követik, és még meddig?

  2. Hogy mit tennék Orbánnal, azt itt mégsem írom le. Gyűlölöm és nem akarom védeni. De gondoljunk bele: akár azt is suttoghatnák, hogy buzi, vagy hogy vasárnapokon gyerekvért iszik. Ez aljasság, ha kitaláció, márpedig ha kitaláció, akkor annak a terjesztése is aljas. Ez a dolog egyik oldala.
    A másik oldal az, hogy az atv nem terjesztett azzal, hogy Bandó direktben ilyet kijelent, ezért a tévé tartózkodása megvetnivaló.
    Harmadsorban pedig Gábor Palival max egyetértek.

  3. egyesek milyen feledékenyek 😀
    NBA mit csinált a Kacsa főszerkesztőjével, amikor hazudott róla? seprűvel verte el. most Anikó asszonynak is ezt kellene tennie?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét