CSOK-oltat Orbán Viktor! – Választási ingyen-hitel? – Új nap, új kormányzati mézesmadzag

 

2. Kamatmentes CSOK-hitel

Augusztus 17-én több kisebb változást is bejelentett a családügyi miniszter a CSOK-kal, a babaváró hitellel és az otthonfelújítási támogatással kapcsolatban, de lesz egy nagyobb horderejű változás is: a 0%-os CSOK-hitel őszi bevezetése, amelyet azok tudnak igénybe venni, akik a CSOK mellett élnek a Zöld Otthon Program hitelével is.

Mai sajtótájékoztatóján Novák Katalin családügyi miniszter megerősítette: akik igénybe veszik az MNB Zöld Otthon Programját és felveszik a CSOK-ot (új lakás esetén ez három gyermek mellett 10, két gyermek mellett 2,6 millió forint), azok

Két gyermek mellett 10, három gyermek mellett 15 millió forint erejéig 0%-os kamattal vehetik igénybe a (más típusú ingatlanok esetében továbbra is 3%-os CSOK-hitelt.)

Alábbi táblázatunk alapján

Míg a jelenleg elérhető 3%-os CSOK-hitel törlesztő részlete 20 éves futamidő és 10 milliós hitelösszeg mellett 55 ezer forint, a Zöld Otthon programban ugyanez 53 lehet. A kamatmentes CSOK-hitellel pedig 42 ezer forint.

A Zöld Otthon Programban felvehető 2,5%-os hitel feltétele lesz annak, hogy az érintettek igénybe vegyék a 0%-os CSOK-hitelt, azonban nem ismerjük, hogy e kettő milyen összeg szerinti arányban vehető fel egymáshoz képest, ezért most még nem lehet pontosan megmondani, mekkora az érintett hitelfelvevők várható teljes törlesztőrészlete a kétféle hitel különböző kombinációi mellett. Alábbi táblázatunk azt tartalmazza ezért még csak, hogy mekkora egyenként e hitelek elméleti havi törlesztőrészlete.

CSOK

 

Van még egy jelentős különbség a zöldhitel és a CSOK-hitel között: előbbi jegybanki 0%-os refinanszírozású lesz (ezt adhatják tovább a bankok 2,5%-on), vagyis a jegybank eredményén keresztül lehet hatása az állam pénzügyeire, és a bankok nem saját forrásból nyújtják. Utóbbi viszont állami kamattámogatású, ami közvetlenül a költségvetést terheli, magát a hitelt viszont a bankok saját forrásból finanszírozzák.

Írta meg a Portfólió.

Kapcsolódó

CSOK

Egy hozzászólás itt: “CSOK-oltat Orbán Viktor! – Választási ingyen-hitel? – Új nap, új kormányzati mézesmadzag

 • 2021.09.22 - 14:07
  Közvetlen hivatkozás

  NINCS MENEKVÉS!!!
  A FELCSÚTI ESCOBAR, ELSZÁMOLTA MAGÁT!!!…- hisz narancsos gyülevésze nem számolt le időben a DRAGONNAL=(D)ROGÁNNAL!!! EZÉRT KÍNOK KÍNJÁVAL SEMMISÜLNEK MEG!!!
  100%-os JÖVENDÖLÉS: 2022-ben HORVÁTH NANCY SZELLEME BUKTATJA “+” a FIDESZT!!!…- és JUTTATJA BÖRTÖNBE (D)ROGÁN ANTALT!!!
  NINCS MENEKVÉS AZOKNAK a POKOLFAJZATOKNAK, AKIK EDDIG ÚGY GONDOLTÁK, HOGY MEGÚSZHATJÁK NANCY KIVÉGZÉSÉT!!!

  https://www.gyertyaláng.hu/szemely/94303

  A DEVIÁNS GYILKOS-FIDESZ kezdetétől a párt egyik legaljasabb perverz, pedofil szex-ragadozója, Rogán Antal a meggyilkolt Horváth Nancy-vel (…a lány 18 éves kora előtt óta!!!) folytatott rendszeres intim viszonyt!!!

  Nancy több ismerőse és az édesapa is számos alkalommal elmondták nekünk: Nancy félt a szociopata Rogán Antaltól, és a halála előtti időszakban attól tartott, hogy őt is meggyilkolják!!!…:(

  A 19 éves lány egy jobb élet reményében árulta bájait, de nagy árat fizetett. Édesanyja szerint gazdag kínaiak; – míg Édesapja szerint kis-farkú Fideszes politikusok is jártak hozzá!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=tI6KJhwd9Cs
  https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA

  HŰEN BIZONYÍTJA ROGÁN ANTAL ALATTOMOSSÁGÁT és FRUSZTRÁCIÓJÁT, HOGY PÉNZÉRT VETT FELESÉGE (papíron exét!!!) azaz CECÍLIA ASSZONY; – PONTOSAN NANCY MINTÁJÁRA LETT ÁTALAKÍTTATVA!!!

  Nancy édesapja: „Lehet, hogy nem is a lányom fekszik a koporsóban.”

  Orbán Viktornál és Kövér Lászlónál vannak abszolút bocsánatos ún. Borkai Zsolt féle hétköznapi sorozatos bűnök. Így pl. az, hogy – amiként azt Vizoviczki László legközelibb emberei közül is részletezték nekünk – egyszerre több millió forint megvesztegetési pénzt hurcoltak Rogán Antalnak az V. kerületi polgármesteri irodájába, vagy pl. az, hogy Rogán Antal már kiskorúként megrontotta (Nancy-t 18 éves kora előtt prostituálta és bántalmazta!!!), azaz alkalmanként fizetett neki a szexért, ami szintén börtönnel büntethető!!!
  A meggyilkolt lány közvetlen ismerősei, valamint Nancy édesapja számos alkalommal beszámoltak nekünk arról, hogy Nancy – látván, hogy abban az időben a Fidesz kegyeiből kiesett személyek között rendkívül feltűnő és látványos módon, roppant gyanús körülmények között arat a halál (meggyilkolásra kerülnek!!!) – félt, Nancy is, hogy őt is meg fogják ölni.

  A lány a halála előtt többeknek beszámolt arról, hogy fél Rogán Antaltól, és attól, hogy ő, Nancy is politikai gyilkosság áldozata lesz.
  Rogán Cecília férjének szeretője a Fidesz körüli, feltűnő és a titkosszolgálati eszközökkel szervezett gyilkosságok gyanújától bűzlő esetek egyikét-másikát emlegette, kijelentvén, hogy fél, vele is leszámolnak!!!
  Ez nem sokkal később meg is történt: a budapesti Blaha Lujza térből nyíló Akácfa utcai ingatlanban, 2015-ben Horváth Nancy is Welsz Tamás sorsára jutott!!!
  Az emberölésért egy kínai állampolgárt ítéltek el, aki Kínába távozott.
  A Horváth Nancy-vel folytatott szexuális együttlétekről többek között a Corvin-negyed egyik új, konspirációs lakásában készültek filmfelvételek, amik ma is rendelkezésre állnak!!!…- úgyhogy Orbán gyilkos sleppjének van mitől rettegnie, hiszen hozzájuk képest Bill Clinton is „csak” elsőáldozónak tűnhet!!!

  A rendőrség is a helyén van, tehát a megszokott módon teljesít: Bató András XXII. kerületi rendőrkapitány és ügyészei szociopata módszereivel folytatja a politikai üldözéseket a jogvédők sora ellen, akik bármi hasznosat mondanak vagy tesznek.
  Mivel Orbán Viktor örök rendőr-minisztere, Pintér Sándor a kilencvenes években egyébként is Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa volt, a kilencvenes évek száznál több bombarobbantásos cselekményének is a legfőbb szervezője és eltussolója, ezért az, hogy a rendőrség lényegében kizárólag bűnpártolókból, valamint rosszindulatú, társadalomellenes és népgyűlölő köztörvényes pszichopatákból áll, természetes kórtünet.

  Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját: Számlaszám: 11773322-00818357 IBAN: HU63117733220081835700000000 SWIFT-kód: OTPVHUHB Code BIC: OTPVHUHB Jogvédő egyesületünket is keresheti segítségért és védelemért: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.
  Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.
  Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.
  Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org HírAréna Online:
  http://hirarena.com Tel.: +36/30/919-6386

  (D)ROGÁN a GYILKOS SZÁJHŐS

  Jársz pacákkal, ki tudja “hány-nyal”?
  Nem eggyel… – százzal. …de egyik gyatrább, mint a másik…
  Addig lovag, míg rád nem mászik.
  Mire “mennél” Ő már nincs ott.
  Éppen, hogy csak nyomot hagyott.
  Ízig-vérig nadrág, zakó.
  Elment, mint az utolsó metró.
  How are you? Vak varjú?!
  Ez sem volt egy de ja vu.
  How are you? Vak varjú?!
  Ez sem volt egy de ja vu.

  Úttalan utakon, foggal, körömmel,
  meglepett némi nemi örömmel,
  de klimaxon túl az óperencián…
  …csak nem hatott a cián!
  Úgy vágok bele egy kapcsolatba,
  ha már nem akad fent a varratokban.

  https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA

  Szerrel és tettel: Pálos Trend

  https://24.hu/kozelet/2

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük