Kerítésen innenKiemelt hírek

CSOK-oltat Orbán Viktor! – Választási ingyen-hitel? – Új nap, új kormányzati mézesmadzag

CSOK
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Várhatóan október 4-én indul a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja, amelyben legfeljebb 2,5%-os kamatozású hitelhez juthatnak a legalább BB energiahatékonyságú ingatlant építők vagy vásárlók. Novák Katalin családügyi miniszter most megerősítette augusztusi bejelentését, miszerint a kormány kiegészíti ezt egy még kedvezőbb, 0%-os kamatozású lakáshitellel is azok számára, akik a CSOK igénybevételével költöznek ilyen ingatlanba. Két gyermek mellett 10, három gyermek mellett 15 millió forint erejéig lesz ez felvehető, de azt még nem tudni, mekkora MNB-s zöldhitelt kell igénybe venni a feltételeként.
hirdetés

1. Zöld Otthon Program

A Magyar Nemzeti Bank a Növekedési Hitelprogram részeként várhatóan 2021. október 4-én indítja el a Zöld Otthon Programot, amelynek keretében a lakossági ügyfelek legalább BB energiahatékonyságú új lakások, családi házak vásárlására és építésére igényelhetnek kedvező, a teljes futamidő alatt fix kamatozású hitelt a programban részt vevő bankoknál – jelentették be még július 6-án. A 200 milliárd forintos kezdeti keretösszeggel elinduló Zöld Otthon Programban elérhető hitelek paraméterei:

 • felvehető kölcsönösszeg: maximum 70 millió forint,
 • választható futamidő: legfeljebb 25 év,
 • futamidő végéig fix kamat: legfeljebb 2,5%.

Az eddig megismert információk szerint a Zöld Otthon Programban nyújtott hitelt az a belföldi magánszemély igényelheti, aki olyan új lakás vásárlását vagy új családi ház építését, illetve vásárlását tervezi, amely magas energiahatékonyságú, azaz legalább BB energetikai besorolású és primer energiaigénye éves szinten nem haladja meg a 90 kWh/m²-t. A hitel törlesztőrészlete 10 milliós hitelösszeg és 20 milliós futamidő mellett 53 ezer forint körül alakulhat.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A Zöld Otthon Program várhatóan meghatározó lesz az új ingatlanok piacán, hiszen 2022. június 30. után már nem kaphatnak használatbavételi engedélyt a BB-nél alacsonyabb energiabesorolású lakóingatlanok. A lakáshitelpiacon is jelentős változást hozhat az új termék: a KSH adatai szerint tavaly mindössze 21% volt az új lakásokra felvett hitelek aránya. Építési célra 79, újlakás-vásárlási célra 111 milliárd forintnyi lakáshitelt vettünk fel 2020-ban, a használt lakások vásárlására felvett 636 milliárd forinttal szemben.

 

CSOK

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (1)

 1. PáLoS TReND

  NINCS MENEKVÉS!!!
  A FELCSÚTI ESCOBAR, ELSZÁMOLTA MAGÁT!!!…- hisz narancsos gyülevésze nem számolt le időben a DRAGONNAL=(D)ROGÁNNAL!!! EZÉRT KÍNOK KÍNJÁVAL SEMMISÜLNEK MEG!!!
  100%-os JÖVENDÖLÉS: 2022-ben HORVÁTH NANCY SZELLEME BUKTATJA “+” a FIDESZT!!!…- és JUTTATJA BÖRTÖNBE (D)ROGÁN ANTALT!!!
  NINCS MENEKVÉS AZOKNAK a POKOLFAJZATOKNAK, AKIK EDDIG ÚGY GONDOLTÁK, HOGY MEGÚSZHATJÁK NANCY KIVÉGZÉSÉT!!!

  https://www.gyertyaláng.hu/szemely/94303

  A DEVIÁNS GYILKOS-FIDESZ kezdetétől a párt egyik legaljasabb perverz, pedofil szex-ragadozója, Rogán Antal a meggyilkolt Horváth Nancy-vel (…a lány 18 éves kora előtt óta!!!) folytatott rendszeres intim viszonyt!!!

  Nancy több ismerőse és az édesapa is számos alkalommal elmondták nekünk: Nancy félt a szociopata Rogán Antaltól, és a halála előtti időszakban attól tartott, hogy őt is meggyilkolják!!!…:(

  A 19 éves lány egy jobb élet reményében árulta bájait, de nagy árat fizetett. Édesanyja szerint gazdag kínaiak; – míg Édesapja szerint kis-farkú Fideszes politikusok is jártak hozzá!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=tI6KJhwd9Cs
  https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA

  HŰEN BIZONYÍTJA ROGÁN ANTAL ALATTOMOSSÁGÁT és FRUSZTRÁCIÓJÁT, HOGY PÉNZÉRT VETT FELESÉGE (papíron exét!!!) azaz CECÍLIA ASSZONY; – PONTOSAN NANCY MINTÁJÁRA LETT ÁTALAKÍTTATVA!!!

  Nancy édesapja: „Lehet, hogy nem is a lányom fekszik a koporsóban.”

  Orbán Viktornál és Kövér Lászlónál vannak abszolút bocsánatos ún. Borkai Zsolt féle hétköznapi sorozatos bűnök. Így pl. az, hogy – amiként azt Vizoviczki László legközelibb emberei közül is részletezték nekünk – egyszerre több millió forint megvesztegetési pénzt hurcoltak Rogán Antalnak az V. kerületi polgármesteri irodájába, vagy pl. az, hogy Rogán Antal már kiskorúként megrontotta (Nancy-t 18 éves kora előtt prostituálta és bántalmazta!!!), azaz alkalmanként fizetett neki a szexért, ami szintén börtönnel büntethető!!!
  A meggyilkolt lány közvetlen ismerősei, valamint Nancy édesapja számos alkalommal beszámoltak nekünk arról, hogy Nancy – látván, hogy abban az időben a Fidesz kegyeiből kiesett személyek között rendkívül feltűnő és látványos módon, roppant gyanús körülmények között arat a halál (meggyilkolásra kerülnek!!!) – félt, Nancy is, hogy őt is meg fogják ölni.

  A lány a halála előtt többeknek beszámolt arról, hogy fél Rogán Antaltól, és attól, hogy ő, Nancy is politikai gyilkosság áldozata lesz.
  Rogán Cecília férjének szeretője a Fidesz körüli, feltűnő és a titkosszolgálati eszközökkel szervezett gyilkosságok gyanújától bűzlő esetek egyikét-másikát emlegette, kijelentvén, hogy fél, vele is leszámolnak!!!
  Ez nem sokkal később meg is történt: a budapesti Blaha Lujza térből nyíló Akácfa utcai ingatlanban, 2015-ben Horváth Nancy is Welsz Tamás sorsára jutott!!!
  Az emberölésért egy kínai állampolgárt ítéltek el, aki Kínába távozott.
  A Horváth Nancy-vel folytatott szexuális együttlétekről többek között a Corvin-negyed egyik új, konspirációs lakásában készültek filmfelvételek, amik ma is rendelkezésre állnak!!!…- úgyhogy Orbán gyilkos sleppjének van mitől rettegnie, hiszen hozzájuk képest Bill Clinton is „csak” elsőáldozónak tűnhet!!!

  A rendőrség is a helyén van, tehát a megszokott módon teljesít: Bató András XXII. kerületi rendőrkapitány és ügyészei szociopata módszereivel folytatja a politikai üldözéseket a jogvédők sora ellen, akik bármi hasznosat mondanak vagy tesznek.
  Mivel Orbán Viktor örök rendőr-minisztere, Pintér Sándor a kilencvenes években egyébként is Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa volt, a kilencvenes évek száznál több bombarobbantásos cselekményének is a legfőbb szervezője és eltussolója, ezért az, hogy a rendőrség lényegében kizárólag bűnpártolókból, valamint rosszindulatú, társadalomellenes és népgyűlölő köztörvényes pszichopatákból áll, természetes kórtünet.

  Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját: Számlaszám: 11773322-00818357 IBAN: HU63117733220081835700000000 SWIFT-kód: OTPVHUHB Code BIC: OTPVHUHB Jogvédő egyesületünket is keresheti segítségért és védelemért: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.
  Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.
  Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.
  Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org HírAréna Online:
  http://hirarena.com Tel.: +36/30/919-6386

  (D)ROGÁN a GYILKOS SZÁJHŐS

  Jársz pacákkal, ki tudja “hány-nyal”?
  Nem eggyel… – százzal. …de egyik gyatrább, mint a másik…
  Addig lovag, míg rád nem mászik.
  Mire “mennél” Ő már nincs ott.
  Éppen, hogy csak nyomot hagyott.
  Ízig-vérig nadrág, zakó.
  Elment, mint az utolsó metró.
  How are you? Vak varjú?!
  Ez sem volt egy de ja vu.
  How are you? Vak varjú?!
  Ez sem volt egy de ja vu.

  Úttalan utakon, foggal, körömmel,
  meglepett némi nemi örömmel,
  de klimaxon túl az óperencián…
  …csak nem hatott a cián!
  Úgy vágok bele egy kapcsolatba,
  ha már nem akad fent a varratokban.

  https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA

  Szerrel és tettel: Pálos Trend

  https://24.hu/kozelet/2

Szólj hozzá!