Válik George Clooney?

Olyan pletykák keringenek Hollywood-i berkekben, hogy válik az álompár: George Clooney kétszeres Oscar-, és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész-rendező és libanoni-brit származású felesége.

Amal Clooney (született Amal Alamuddin) emberi jogokra szakosodott jogász ügyfelei közé olyan nevességek tartoznak mint például a WikiLeaks-alapító Julian Assange ausztrál újságíró, internetes aktivista és Ukrajna volt miniszterelnöke Julija Timosenko.

A megszámlálhatatlan viszonyáról ismert

Clooney-ról senki sem tudta elképzelni, hogy négy évig tartó első házasságának csődje után, még egyszer megnősül. De 2014-ben becsapott a villám és feleségül vette Amal-t. Sőt, a párnak 2017-ben ikrei születtek, Ella és és Alexander.

Ötödik éve tartó házasságukat a show business egyik legstabilabb kapcsolatának tartották a szakmában. Most pedig ezek a 400 millió fontos válásról terjengő pletykák! Egy amerikai bulvárlap szerint ugyanis a feleség az ikrekkel a napokban elmenekült szardíniai új otthonukba, egy Clooney-val folytatott igen heves vita után.

A férj pedig azóta – állítólag – telefonos üzenetekkel bombázza hitvesét,

fájón hiányolva az ikreket is. A lap szerint a feleség válasza minderre az volt: ha utánuk utazik, egy szálloda vendégszeretetét élvezheti csak. Az amerikai lap cikkét Clooney tagadta, s csak egy feleségével folytatott kisebb összezördülést ismert el.

„Felfújták az ügyet”

– zárta nyilatkozatát.

Clooney
fotó: internet

A pár boldognak tűnt december elején,

az évente megrendezett ENSZ-rendezvény, a Tudósítók Szövetsége díjának átadásán, melyet – mit ad isten -, Amal Clooney-nak ítéltek oda. A jogásznő az esemény kapcsán nyilatkozott eléggé csöpögősen férjéről és házasságukról, ekképpen:

„Ez egy hatalmas szerelem kettőnk között, melynek létezésében mindig is hittem…Nem tudnék George nélkül aludni…Kapcsolatunk ma is ugyanolyan, mint a kezdetekkor. Teljesen elkápráztat…..

– folytatta a mondatait könnyes szemmel hallgató férje felé fordulva. Az Ocean’s Eleven sztárját minden értelemben úriemberként jellemezte, aki hírneve ellenére sem felejtette el Kentucky-gyökereit.

Na most,

vagy egy kicsit giccses reklámfogás volt mindez és megy tovább a boldog házasság, vagy pár nap múlva hivatalosan is elismerik a válást.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük