Válótársak a horoszkópban - Városi Kurír

Sorting by

×

Válótársak a horoszkópban

A horoszkóp szerint szerint bizonyos csillagjegyek hajlamosabbak arra, hogy megváltozzanak a házasság után. Lehet, hogy már nem is az az ember lesz melletted, akinek kimondtad a boldogító igent? Ezek a csillagjegyek változnak meg nagyon házasság után!

Hirdetés

Ikrek

Bár kezdetben nagyon örül annak, hogy végre házas lett, mégis nagyon megviseli az elkötelezettség tudata. Nincs hozzászokva ahhoz, hogy nem élheti a saját, szabad, korlátok nélküli életét. Számára nagyon fontos a szabadság, és, ha valaki korlátokat állít fel neki, akkor egyből börtönbe érzi magát, és menekülni akar. Kell egy kis szabad időt, és teret engedni az Ikrek csillagjegyű személynek, mondja a horoszkóp.

Oroszlán

A kapcsolat kezdetén igen békés volt, de a házasság után nagyon sok mindenben meg fog változni. Próbálja bebizonyítani, hogy ő az uralkodó, és mindent úgy kell tenni, ahogy ő szeretné. Kiharcolja magának, hogy mindig az övé legyen az utolsó szó. Ha el szeretnéd kerülni a vitákat, akkor meg kell szokd, hogy alkalmazkodnod kell az Oroszlán kívánságaihoz.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.