2019.04.24. Névnap: György

Varga Zoltán: Bencsik Elvtárs! Megvéded a gazdit? Egy diákkal szemben, az íróasztal mögül? 0 49

bencsik-andras

Bencsik Elvtárs! Mekkora egy féreg vagy! Már a Kádár-kori Népszava, Népszabadság, Haditechnikai Szemle (Haha! Az “akkori” Honvédelmi Minisztérium szakfolyóirata) lelkes bolsevik újságírójaként is pont ugyanez voltál.

A kedvencem akkori munkásságodból

a Népszabiban megjelent „Érzelmi kötődés” című cikked, melyben a MAGYAR-SZOVJET BARÁTI TÁRSASÁGRÓL ÉS A MAGYAR FIATALOK SZOVJETBARÁT IDEOLÓGIAI NEVELÉSÉNEK FONTOSSÁGÁRÓL ÍRTÁL!

Gondolom, ugyanezen elvek – a magyar fiatalok szovjetbarát ideológiai nevelésének fontossága – alapján gondoltad, hogy gyorsan te is rúgsz már egy nagyot, egy alig 18 éves diáklányban. Persze a rád jellemző módon, íróasztal mögül, távolról. Bátor dolog! Hősies. Rátok jellemző.


Nem, azzal nincs bajom, hogy életed során mindig megtaláltad a gazdatestet,

amit fényesre tudsz puccantani. Mondjuk, a fene a gusztusod. Kádár, Orbán, neked mindegy. Érdekel? Engem biztosan nem. A te nyelved. A pénznek meg nincs szaga. (Dehogy nincs! Bűzlesz. Te is, Bayer is! Messziről.)
De azzal már gondom, van, hogy egy unokád korú diáklányt, a hatalom, az Orbáni propaganda milliárdjaival, erejével, akolmelegéből kéred számon, állítod ország-világ előtt pellengérre.

Csúnyán beszél?

Tüntet? Különvéleménye van? Bánccsa’ szegény gazdádat? Bruhaha! Nincs egyedül. És ez csak a kezdet!

A kiskunfélegyházi fideszeseket hidegen hagyja Bayer b@zdmege, de Nagy Blanka takarodjon….

Majd te megmutatod neki?

Megvéded a gazdit? Egy diákkal szemben, az íróasztal biztonságos védelméből? Bruhaha! Szervilis bolsevik…de olyan szép, árnyalt a magyar nyelv!… Szóval gyáva SEGGNYALÓ VOLTÁL MINDIG IS. Most sem vagy más, csak közben meg is vénültél.


Az vagy, aminek látszol Bencsik elvtárs.

Pont az. A szégyenteljes múlt. Vén seggnyaló bolsevik, aki az éppen aktuális, zuhanó gazdája alfeléből üzen hadat a jövőnek! Bruhaha!

Utóirat: HAJRÁ BLANKA!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + hat =

Legfrissebb cikkeink

mindenkinek-sajatjat-dieta

Jó alak: tükrözi az erőfeszítést, az akarat erőt, a kitartást és azt a tényt hogy a szervezeted helyesen működik. Természetesen …

Deutsch

Deutsch Tamás a vetésforgóban kedden hirdetett Fidesz-igét a HírTV-ben. Jean-Claude Juncker volt a céltáblája közepén, aki elkövette azt az “arcátlanságot”, …

Figyelem!

Egy autó szalagkorlátnak ütközött Újbudán, ez meglehetősen növeli a dugók kialakulásának esélyét. Kerüljön ha teheti Eddig tisztázatlan körülmények között egy …

figyelo

Emlékeznek még arra a paláverre, amit Ujhelyi képviselő “kacsalábon forgó palotája” körül csapott a kormánysajtó? Kicsit ugyan elszámították magukat, mert …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Varga Zoltán: Bencsik Elvtárs! Megvéded a gazdit? Egy diákkal szemben, az íróasztal mögül?!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/varga-zoltan-bencsik-elvtars-megveded-a-gazdit-egy-diakkal-szemben-az-iroasztal-biztonsagos-vedelmebol/