Varga Zoltán: Bencsik Elvtárs! Megvéded a gazdit? Egy diákkal szemben, az íróasztal mögül? 0 84

bencsik-andras

Bencsik Elvtárs! Mekkora egy féreg vagy! Már a Kádár-kori Népszava, Népszabadság, Haditechnikai Szemle (Haha! Az “akkori” Honvédelmi Minisztérium szakfolyóirata) lelkes bolsevik újságírójaként is pont ugyanez voltál.


A kedvencem akkori munkásságodból

a Népszabiban megjelent „Érzelmi kötődés” című cikked, melyben a MAGYAR-SZOVJET BARÁTI TÁRSASÁGRÓL ÉS A MAGYAR FIATALOK SZOVJETBARÁT IDEOLÓGIAI NEVELÉSÉNEK FONTOSSÁGÁRÓL ÍRTÁL!

Gondolom, ugyanezen elvek – a magyar fiatalok szovjetbarát ideológiai nevelésének fontossága – alapján gondoltad, hogy gyorsan te is rúgsz már egy nagyot, egy alig 18 éves diáklányban. Persze a rád jellemző módon, íróasztal mögül, távolról. Bátor dolog! Hősies. Rátok jellemző.

Nem, azzal nincs bajom, hogy életed során mindig megtaláltad a gazdatestet,

amit fényesre tudsz puccantani. Mondjuk, a fene a gusztusod. Kádár, Orbán, neked mindegy. Érdekel? Engem biztosan nem. A te nyelved. A pénznek meg nincs szaga. (Dehogy nincs! Bűzlesz. Te is, Bayer is! Messziről.)
De azzal már gondom, van, hogy egy unokád korú diáklányt, a hatalom, az Orbáni propaganda milliárdjaival, erejével, akolmelegéből kéred számon, állítod ország-világ előtt pellengérre.

Csúnyán beszél?

Tüntet? Különvéleménye van? Bánccsa’ szegény gazdádat? Bruhaha! Nincs egyedül. És ez csak a kezdet!

A kiskunfélegyházi fideszeseket hidegen hagyja Bayer b@zdmege, de Nagy Blanka takarodjon….

Majd te megmutatod neki?

Megvéded a gazdit? Egy diákkal szemben, az íróasztal biztonságos védelméből? Bruhaha! Szervilis bolsevik…de olyan szép, árnyalt a magyar nyelv!… Szóval gyáva SEGGNYALÓ VOLTÁL MINDIG IS. Most sem vagy más, csak közben meg is vénültél.


Az vagy, aminek látszol Bencsik elvtárs.

Pont az. A szégyenteljes múlt. Vén seggnyaló bolsevik, aki az éppen aktuális, zuhanó gazdája alfeléből üzen hadat a jövőnek! Bruhaha!

Utóirat: HAJRÁ BLANKA!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

orban

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Nem a szocik, nem a dksok, momentumosok, liberálisok, párbeszédesek, jobbikosok. Vagy a bevándorlás …

szaj

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Szép dolog, ha egy közszolga a szívén viseli az őt megválasztók adatainak szakszerű …

Orban

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Ha már megspendíroztuk Orbánnak, hogy felköltözhessen a Várba, akkor azt ki kell használnia. …

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Pár napja beszámoltunk arról, hogy a Velencén úgy találták mainak és menőnek a …

Pin It on Pinterest