Vásárhelyi Mária: az újságíróalázás a fidesz-show része

A kötcsei előrehozott haknin a résztvevők versenyben lehettek egymással, amiben az nyert, aki jobban megtudta alázni az ott sertepertélő újságírókat. Az éles mezőnyben nem osztottak díjat, a részvétel és a kéjes kielégülésérzet volt a jutalom. És a Fidesz-show dübörög tovább, mer tűrjük.

[mnky_ads id=”10551″]

Miért is veszünk ebben részt?

A magyarországi 2018-as erőviszony figyelembevételével az egyetlen út a bojkottjuk lenne, hiszen azt, hogy milyen szellemi és morális képességekkel és készségekkel bírnak, már mindenki tudja, viszont megaláznivaló nélkül hoppon maradnának, kiderülne, hogy hiába bifláztak.

[mnky_ads id=”10552″]

Vásárhelyi Mária szociológus közösségi oldalán írta le véleményét:

“Őszintén nem értem,

hogy a magyar újságírók miért mennek házhoz a seggberúgásért (és akkor még finom voltam), amikor újra és újra elmennek Kötcsére, Tusványosra és egyéb helyekre, azért, hogy kormánypárti politikusok kényükre-kedvükre félrelökjék, kioktassák, alázzák őket.

Azért írok általában újságírókról és nem ellenzéki újságírókról, mert a kormánymédia lakájait nem tartom újságíróknak. Ők a párt agit-prop osztályának bértollnokai és propagandistái. Amit művelnek, annak semmi köze az újságíráshoz.

Viszont szerintem

az újságíróknak az egyetlen adekvát válasza a folyamatos megalázásra az lenne, ha senki nem menne el a kormánypárti sajtótájékoztatókra és különösen az egyéb rendezvényekre. Nemcsak azért nem kéne elmenni, mert teljesen felesleges, úgysem kapnak választ egyetlen kérdésükre sem, hanem főleg azért, mert az ő alázásuk a fidesz-show része, bele van kalkulálva a műsorba.

Lenne nagy csodálkozás a pártállam kommunikációs stábjánál,

ha egyszer csak azt vennék észre, hogy fellépők hiányában elmarad a show. És többet nem tudná ez a sok önhitt, gyáva, ostoba fajankó az izmait táncoltatni a média munkatársai előtt. Előbb-utóbb ők pitiznének, hogy jöjjenek már újságírók is az eseményre…

Legalább ki kéne próbálni.”

[mnky_ads id=”10553″]

De ki az a Rákay Philip? – csak nem a számmágus……

Ismétlés a tudás anyja – Orbán Viktor az apja

Fekvőtámasszal egy nyamvadt interjúért – Húzzál innen Jeszenszky!

Kinyílott a pitypang szája, megírom… Kerényi észt osztott….

Egy hozzászólás itt: “Vásárhelyi Mária: az újságíróalázás a fidesz-show része

  • Avatar
    2018.10.06 - 19:57
    Közvetlen hivatkozás

    kb egy éve “ajánlom” ugyanazt amit V.M. ir! Egyszerüen nem venni rola tudomást……..

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük