Verekedés, lövöldözés Gyálon egy közlekedési baleset után

Verekedés tört ki Gyálon tegnap délután egy közlekedési balesetet követően, amelyben három személyautó ütközött – közölte  András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A három gépjármű – két személyautó és egy terepjáró – eddig tisztázatlan körülmények között karambolozott a Vecsési úton. Az ütközésben érintettek és azok családtagjai a helyszínen összeverekedtek, különböző eszközökkel bántalmazták egymást, többen megsérültek.

A verekedésben résztvevő egyik személy feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből több lövést is leadott

Mire a rendőrök kiérkeztek a bántalmazásban résztvevő személyek közül többen elhagyták a helyszínt, azonosításuk jelenleg is zajlik – mondta el a sajtószóvivő.

A Dabasi Rendőr-főkapitányság garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást.

MTI Fotó: Lakatos Péter

Szándékos volt a baleset?

A Blikk szerint tegnap kora este egy BMW típusú SUV és egy Audi leszorított az árokba egy Mercedest, majd a két jármű utasai felfegyverkezve rátámadtak a Mercedes utasaira. Botokkal verték szét a szélvédőt és lövések is dörrentek.

A helyszínen két sérült maradt, a nyolc támadó elmenekült. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki, teljes zárás mellett folyt a helyszínelés.

Mentőautó a gyáli rendőrkapitányság előtt – MTI Fotó: Lakatos Péter

Később a lap szerint a gyáli rendőrség épületébe bement két sérült, akik elmondták, hogy a Vecsési úton lőtték meg őket. A sérültekhez mentőket hívtak a rendőrök és rendőrségi kísérettel szállították kórházba őket.

(Forrás: MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük