Villamospálya-felújítás hipergyorsasággal – ha volt egyáltalán… Ki tudja?

A tervezettnél korábban elkészültek az 1-es villamospálya-felújítás első szakaszával, ezért a vártnál hamarabb elkezdődik a jelenleginél kisebb lezárásokkal járó második ütem – adta hírül baromi büszkén a BKK hivatalos oldala.

Igen ám, de mi van, ha feltúrták és visszatemették?

A vasárnapi győzelmi jelentés:

“A tervezettnél korábban elkészültek az 1-es villamos vonalán zajló vágányfelújítás első szakaszával, ezért a vártnál hamarabb elkezdődik a jelenleginél kisebb lezárásokkal járó második üteme.”

Ha teheti, ne jöjjön be a városba….

Rengeteg hőbörgést lehet hallani a Budapesten közlekedőktől, hogy bármerre mennek, bármivel utaznak, – minden összefügg mindennel – mindenhol giga-dugóba keverednek, így nem tudják nem észrevenni, hogy minimális létszámmal képviseltetik magukat az effektív dolgozók a feltúrásoknál. Ezért vetődik fel a kétkedés hangja, ezért érthetetlen a sikertörténet.

Facebookos “puffogás” a villamospálya-felújítás ürügyén

Breyer Gábor közösségi oldalán világított rá a dolog visszásságára:

“Ezt komolyan nem hiszem el b@szd meg! Olvasom a hírt:

„Újra közlekedik az 1-es villamos a Népliget és a Puskás Ferenc Stadion közötti szakaszon július 22-től. A tervezettnél korábban elkészültek az 1-es villamos vonalán zajló vágányfelújítás első szakaszával…”

Talán emlékszünk, 2015-ben átadták az 1-es és a 3-as villamos vonalának felújítását mindössze 82 milliárd forint EU támogatásból, mindenki látta, hogy jó pár szakaszon nem történt semmilyen munka, de hát ilyen ez a mai világ.

Erre most 2018-ban újból lezártak,

eltereltek, feltúrtak mindent, persze gigadugók árán, hogy a maradék részt felújítsák, hogy miből és mennyiért, persze senki sem tudja
És pár hétre rá ez a hír.

De hát, ha megnézed ezt a hurrával átadott szakaszt, a sin, a talpfák, a rozsdás csavarok a régiek, lófasz sem lett felújítva.

Ez már egy új lépcsőfok a NER világában,

eddig szarrá túlárazva, valamit csináltak, átadták, mint a vizes VB-re készült, a Rákospatakon „átívelő” kerékpáros hidat, laza 400 millióért. De most beletálalják a pofánkba a semmit!

A jövő elkezdődött.

Már csak a médiában fognak létezni a projektek, nyertes I. Mészáros Lőrinc, megírják az átadást is és kész. Lehet számlázni!”

És a kommentekből:

“Ugyanez dettó a főpróbája volt a néhai 56-os villamos hűvösvölgyi vonal ”feújitása” ahol még a gaz is megmaradt a talpfák alatt mellett….”

“Le akarják papírozni az EU felé az elköltött pénzeket. Azt is bizonyítva láthatjuk, hogy szeretik Bp-et, annyira, hogy már élni sem lehet itt. Logikus!!!”

Ember legyen a talpán, aki eldönti, hogy mi a frankó. Egyrészről: nekünk már a sz@r is keserű? – vagy a Szemfényvesztők újabb milliárdos üzletét látjuk lebonyolódni? Vélemény?

FTC-DVTK – nem csak foci! – tömegközlekedés vasárnap a mérkőzés idején – csókkamera is lesz!

A 4-es és a 6-os villamos reggel egy újabb szakaszon állt ke

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük