Képzelt riport Orbániában

Ahogy Orbán Viktor vitázik, úgy nem érvel senki. Nincs vita csak magáért  vitáért, itt mindennek értelme van.

[mnky_ads id=”10551″]

Az Orbán-féle közmédiás sajtószabadság

„– Drága, egyetlen, nagyságos miniszterelnök úr! Mondja már meg, mit kérdezzek magától? Előbb azonban engedje meg számtalanszor körbecsókoljam a hátsóját, amelyen olyan kegyesen ülni méltóztatik! Nem is tudom, hogy köszönjem meg! Nekem, a tehetségtelen újságírónak nevezett közmédiás lakájnak lehetőséget adott! Magára emelhetem a tekintetem azért az évi nyolcvan milliárdért, amiért naponta hazudunk a pár százaléknyi nézőnknek.

[mnky_ads id=”10552″]

– Ne csókolgassa a kezem annyit! Én fontosnak tartom a sajtó szabadságát, és a vélemények ütköztetését, hiszen ez a vita lényege. Kérdezzen elsőként a menekültekről, arra tettem fel mindent a kampányban.

Minden baj mögött Soros áll

– Hogy vannak a menekültek, akiket befogadott az ország az ön kormányzása alatt?

– Na, én nem ezekre a személyekre gondoltam a kérdésben, és biztos maga sem, ha kedves az állása. Van magának állami alkalmazásban hozzátartozója? Amúgy meg Soros György a válaszom, és ezzel elmondtam mindent. Most kérdezzen a korrupcióról!

– Több vád éri a családja tagjainál bekövetkezett gyanús meggazdagodás miatt. Mit gondol erről ?

– Csak azért, mert a lányom a saját lábán áll, a vejem egy közvilágítási szakember, a feleségem nevén több ezer hektár van, én meg Mészáros Lőrinc barátja vagyok, nem kell összefüggést keresni sehol. És gondolom, maga sem akar erről többet tudni. Vagy ha igen, kérdezze meg Polt Pétert! Neki pont az a feladata, hogy ne legyen semmi baj a családom meggazdagodása során. Ő elsősorban az én emberem, aki az én törvényeim szerint nem csinál semmit az engem érintő ügyekben. Van elég fatolvaj ebben az országban! Nagy a hideg, drága a tüzelő, sok a szegény, elég neki azokat üldözni. Jöhet az egészségügyi kérdés, de röviden, az annyira nem érdekel.

Mindenki legyen csendben!

– Sok vád éri az egészségügyben tapasztalható állapotokat, a diákok tüntetnek a közoktatási helyzet miatt. Mi erről a véleménye?

– Ki a maga főnöke? Nem azért építtettem csilliárdokért stadionokat, hogy ezekkel foglalkozzam. Innen elveszek, oda berakok, a különbözet zsebbe, és mindenki legyen csendben. Vigyázzon a következő kérdésével, nehogy az utolsó legyen! Akkor most a választás jön.

– Mondana valamit az elcsalt választási törvényről?

– Erre a kérdésre sajnos már nem tudok válaszolni, önért itt van egy fekete autó, ami azonnal indul. Azért köszönöm a kérdéseit,”

[mnky_ads id=”10553″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük