Orbán látja Soros pénzét, utcai harcos típus – és ami nem fért bele a 180 percbe

Orbán Viktor szokásos pénteki rádiós locsogásában ismét megfejtette a világot, és a elmondta azt is, hol a magyar országgyűlési választás helye. A hódmezővásárhelyi időközi választásról értekezett, szerinte egyfajta parlamenti előválasztásként működött. A kormányfő Soros György pénzét látja a háttérben.

Orbán Viktor miniszterelnök szerint a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás egy “parlamenti előválasztásként működött”, arra számít ugyanis, hogy április 8-án is csak egyetlen ellenzéki jelölt lesz számos vagy talán az összes választókerületben.

A kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában úgy fogalmazott: talán már létre is jött az a “paktum”, amely alapján a bevándorlást ellenző nemzeti, polgári képviselőjelölttel szemben egyetlen ellenzéki, bevándorláspárti jelölt lesz a választókerületekben.

Azt is mondta, hogy

látom Soros György pénzét a háttérben.

Orbán utcai harcosnak képzeli magát

Orbán arról is magyarázott a rádióban, hogy nem hitte volna a baloldal és a Jobbik összefogását Vásárhelyen (mindkét oldal beállt a független Márki-Zay Péter jelölt mögé és nem indított saját jelöltet). A miniszterelnök úgy látja, végül mindenhol “bevándorláspárti” jelölt fog a Fidesz emberével szemben állni.

Én egy másik politikai iskolát jártam ki, egy utcai harcos vagyok – jellemezte magát Orbán.

A miniszterelnök szerint Soros György és a pénze mozgatja az ellenzéki pártokat, az ellenzéki sajtót és a civilszervezeteket, de harcolni kell ellenük.

Orbán beszélt az újsütetű, az ENSZ ellen indított kampányról is. Szerinte “kampányban a legrosszabb, ami történhet, az az, hogy a küzdelem heve rosszkedvű vicsorgó teknősbéka vagy sündisznószerű tartást erőltet az emberre, de ezt el kell kerülni”. Szerinte “a választás egy ünnep”, ezért jó dolgokról kell beszélni a kampányban.

Orbán nem tudja visszatenni a fogkrémet a tubusba

A miniszterelnök kitért arra is, hogy nemcsak azért nem akar bevándorlóországot Magyarországból, mert

itt is terrorizmus lesz, bűnözés, az asszonyok és lányok nem lesznek biztonságban, a kulturális identitásunk is veszélybe kerül,

hanem mert a gazdasági fejlődés is odalesz, ha megérkeznek a bevándorlók, mivel a bevándorlás árát a magyarokkal fizettetik meg.

Ha egyszer bejöttek, nem tudjuk őket kitenni. Ha a fogkrém kijön a tubusból, nincs ember, aki visszategye, ha a víz kiömlött, ha a gát átszakadt, már nem lehet visszaterelni

– magyarázta a rádióban Orbán.

Orbán Viktor szerint a választás tétje, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarországból

Orbán Viktor szerint Sorosék mindig azt játsszák, hogy jó emberek, de aztán kiderülnek róluk a turpisságok: javaslataik hosszú távon gonoszságok.

Szerinte az EU-ban a bevándorlásellenes országok kerülnek hamarosan túlsúlyba, ezért akarják a kötelező kvótákat még ezelőtt átnyomni.

Ha ez sikerül, már másnap Orbán szerint tízezer menekült fog az országba érkezni, amit nem hagyhatnak el, így Magyarország “zsákországgá válik”.

Emberek, egyszer lehet elrontani

– üzente a választóknak Orbán, aki szerint a választás tétje, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarországból, vagy nem.

Orbán szerint a nők nyugdíját is a migránsok fenyegetik

A hvg.hu cikke szerint Orbán arról is beszélt, hogy például a nőknek 40 év munkaviszony után engedélyezett kedvezményes nyugdíjba vonulását is veszélyeztetik a bevándorlók, ez annak kapcsán jött elő, hogy a miniszterelnök úgy látja, párját ritkítja Európában a magyar családtámogatási rendszer.

Ennek megvédéséhez azonban nemcsak a gyerekeket vállaló nőkre és a férfiakra van szükség, de távol kell tartani az ellenzéket a kormányzástól, és meg kell akadályozni a migránsok beáramlását – magyarázta Orbán.

MSZP-Párbeszéd: ami Orbánnak még mindig nem fér bele 180 percbe

Vej-botrány: Orbán Viktor beszélhetett volna arról, hogy személyesen ő döntött-e arról, hogy milliárdokhoz juttatja a vejét?

1300 menekült: az Orbán-kormány végrehajtotta a kvótadöntést. Elmondhatta volna, hogy mennyibe kerülnek, és miért kellenek az újabb plakátok, mikor már titokban 1300 menekültet befogadtak.

20 ezer gazdasági bevándorló: ennyi külföldinek adtak pénzért letelepedési engedélyt. Senki sem tud róluk semmit, csak azt, hogy fideszes cégek kerestek vele milliárdokat. Felvilágosíthatta volna a magyarokat arról, hogy mennyiért adta el Magyarország biztonságát.

(Forrás: MTI, hvg.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük