Sorting by

×

Wow-horoszkóp! Erre az 5 csillagjegyre rengeteg meglepetés vár ezen a héten

Ez a héttele lesz meglepetésekkel, számos újdonság vár minden csillagjegyre. Pozitív történésekben, de kihívásokban sem lesz hiány. A héten a wow-horoszkóp szerint előtérbe kerülnek a személyes kívánságok, vágyak, középpontba kerül az én. Sokkal kiegyensúlyozottabbak, erősebbek, és elégedettebbek leszünk. Ez az 5 csillagjegy sokkal több kellemes, és kellemetlen meglepetéssel kell szembesüljön, mint a többiek.

Mit jelent a wow? Ez a meglepődés felsőgoka, a non plus ultra.

Kos

A hét  első felében, de leginkább szerda körül a szerelem, és féltékenység kerül előtérbe, elementáris erővel, a Kosok számára. Akár kapcsolatban élnek, akár egyedülállóak, mély érzelmi hullámvölgyek várnak rájuk  ezen a héten, a wow-horoszkóp szerint.

Rák

A Rákok számára nagyon fontos a héten az óvatosság. Jó, ha nem kérnek kölcsön senkitől, és ha adósságaik vannak  most próbálják visszaadni. A  kedd és a péntek a legkritikusabb idő a Rákok számára.

Mérleg

A wow-horoszkóp arra figyelmezteti a csillagjegy szülőtteit:  fontos, hogy elegendő energiát raktározzon ezen a héten , hiszen komolyabb meglepetések várhatnak rá.  szerdán és csütörtökön legyen nagyon óvatos, hiszen nem akarunk ijesztgetni, de jelentős veszteség várhat rájuk.

átver

Egy hozzászólás itt: “Wow-horoszkóp! Erre az 5 csillagjegyre rengeteg meglepetés vár ezen a héten

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.