120 millió seggére vertek a dinók – vagy a disznók?

Az ugye tiszta, hogy az Európai Uniótól kapott pénzért is kisemberek dolgoztak meg, pont olyanok, mint Ön. Vagyis mégsem, ők odaadták nekünk, hogy segítsenek könnyebben, jobban élnünk, hisz’ egy nagy családhoz tartozunk. Mi meg hagyjuk, hogy elsíbolják, elvigye, na nem a cica, hanem a dinó.

[mnky_ads id=”10551″]

Érdemes belénk feccölni!

Fidesz-iroda lett az uniós pénzből épített látogatóközpontból

120 millió forintnyi gazdaságfejlesztési uniós támogatás úszott el Tiszaderzsen – két évig sem volt nyitva a dinópark. A területet most gaz lepte el, a cég végrehajtás alatt van, a polgármester pedig állítja, semmit sem tud. A helyiek viszont inkább örülnek, hogy bezárt a park, mert a kis falu nehezen viselte az óriási autóforgalmat – tudatja a Hírtv.

[mnky_ads id=”10552″]

Két évvel ezelőtt nyitotta meg a kapuit a Tiszaderzsi Dinópark. Ha nem ugrik be rögtön, hogy merre fekszik a község, Jász-Nagykun-Szolnok megye Tiszafüredi járásában. Cirka 1000-en lakják. A 181 milliós beruházás 70%-át, 126 millió forintot az Európai Unió fizetett.

A helyiek nem szerették és nagyjából semmit nem tudnak a beruházásról, hiszen a 4.000 forintos belépődíjat kevesen engedhették meg maguknak.

Ne szólj szám….

A dolog pikantériája, hogy az Év Tisza-­tavi Polgármestere elismerést pár napja Tiszaderzs polgármestere, Fótosné Czeglédi Zsuzsanna érdemelte ki. Az közszolga semmit nem tud az eltűnt százhúsz millióról, de nem is akar rákérdezni, ki tudja…

…nem is kérdezte meg tőlük, hogy srácok hát mi történt? – Nem szeretnék! Keressék a céget. Jó?

A szoljon.hu-n megjelent írás így fogalmaz a polgármesterrel kapcsolatban:

A most átvett elismerés egyfajta visszaigazolás számára. Úgy fogalmazott: iránymutatás a jövőbe, hogy folytatni kell a megkezdett utat. Hozzátette, hogy a díj nemcsak az ő elismerése, hanem azoké is, akik Tiszaderzs építésén, fejlesztésén dolgoznak.

[mnky_ads id=”10552″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük