Sorting by

×

Varga Zoltán: Orbán egy 91 éves öreg bácsikától retteg, maguk meg egy mosolygós kékszemű hölgytől! – Tényleg nem érzik, hogy ez nagyon orbáni?

Az orbáni kotta…. Abba most nem mennék bele, hogy önjelölt váteszekkel, és más messiásokkal lassan Dunát lehet rekeszteni. Látom, ez egyfajta (újabb) nemzeti sporttá kezd válni. Aki lát egy mikrofont – az még jobb, ha a végén még kamera is van – a maga szerény visszahúzódó módján közli az elképedt nagyérdeművel, hogy

  • …a.) Ő az, aki tud vízen járni, a világ legnépszerűbb embere, mindenes és hozzáértő. Mindez annyira, de annyira, hogy ráérő szabadidejében akár még miniszterelnök is tudna lenni, és persze, hogy ő az, aki Rajnától Levédiáig egyesíti majd a nagy magyar törzseket. Majd egy kosszal gyorsan kormányt is hirdet, amiben, biztos, ami biztos, az összes haver neve már ott virít. Persze, abszolút nem zavartatva attól, hogy a jelenleg ismert szavazói akarat pont ennek az ellenkezőjét mutatja. Nagyon az ellenkezőjét.
  • ….b.) mindenki más az helikopter… vagy a Dobrev Klára. Az, aki jelen állás szerint, számára egyenértékű magával a patással. Ez ragyogó. Az eszem áll meg.

Majd jön a matek. Már a biztonság kedvéért, hátha úgy hihetőbb lenne. Nem az!

Mert! Ha a dobogó második helyezett, meg a bronzérem büszke tulajdonosa összefog, akkor győznek. Szerintük. Itt azért közbevetőleg jegyzem meg, ha pl. Usain Bolt mögött végzett 2-3-sokadik helyezett atléta összefogott volna – nem fogott, mert az ostobaságnak is van határa. Ők tudják! – attól még Usain Bolt ugyanúgy, sokadjára is világbajnok. Szerintem.

De, semmitől nem zavartatva összeadnak már mindent mindenkivel, lassan nemcsak a második-harmadik, de a negyedik-ötödik helyezett, meg Pityu, a részeges haverom számai is bekerülnek az egyenletbe, hogy így lehet győzni, mert így sokan lesznek. Hát nem lesznek.

Uraim, így nem lehet!

Szóval az a tiszteletteljes javaslatom urak, hogy vegyék már elő a normálisabb énjüket, mert a jelen állapot kezd tragikomikussá válni.

Orbán egy 91 éves öreg bácsikától retteg, maguk meg egy mosolygós kékszemű hölgytől. Az őrült kormánypártok Sorost üvöltenek, maguk meg Dobrevet.

Mi a különbség? Árulják már el, mi a különbség??

Nem gondolják, hogy ez maga az őrület? Hogy ez a vegytiszta agybaj?

A másik mocskolásától, hogy az mennyire nem alkalmas, és mindezek folytonos óbégatásától remélnek bármi győzelmet? Elegáns ez? Előremutató? Fair? Emberi? Nem! Nem lenne jobb rábízni a szavazókra? Válasszanak ők? Döntsék el ők?

Tényleg nem érzik, hogy ez nagyon gáz, nagyon szánalom, nagyon orbáni??

Forrás

Kapcsolódó

 

Varga Zoltán: Orbán egy 91 éves öreg bácsikától retteg, maguk meg egy mosolygós kékszemű hölgytől! - Tényleg nem érzik, hogy ez nagyon orbáni?

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.