Sorting by

×

Horoszkóp 2021 utolsó három hónapjáról! – Nem lesz unalmas, az biztos!

Közeledik az év vége, bár még távolinak tűnik, de már alig három hónap van hátra ebből az évből és jön 2022! Most lássuk, mit ígér a csillagok állása alapján horoszkópja a következő három hónapra!

Kos

A Kos jegy szülöttei jó irányú változásokra számíthatnak, az év vége sokkal csendesebb és nyugodtabb lesz számukra, mint akár a nyár is volt még akkor is, ha néhány nehezebb szituáció adódik. Azok a Kos jegy szülöttei akinek van partnerük nagy terveket fognak együtt szőni, aki pedig egyedül van az rátalálhat élete párjára. Pénzügyileg is sok jóra számíthatnak e jegy szülöttei, kevesebb pénzt fognak költeni mint általában és jelentős jövedelemre tesznek szert.

Bika

A Bika jegy szülöttei egy csodálatos  év vége  elé néznek, sok nyereségre és nagy projektekre számíthatnak. 2020-ban  megoldódnak a párkapcsolatával a dolgok és a szeretett személlyel fognak új terveket szőni. Ebben az évben a Bika jegy szülöttei végre élvezhetik az oly régóta tervezett üdülést. A szerelem, pénzkeresés és a hosszú pihenés időszaka következik. A horoszkóp szerint.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei utazásokra, a munkájukban magasabb beosztásra és több pénzre számíthatnak. A párkapcsolatukban viszont vigyázniuk kell arra, hogy ne sokat vitatkozzanak a párjukkal, ha nem akarnak kellemetlen perceket a szeretett személlyel.

Rák

A Rák jegy szülöttei sok pénzre számíthatnak, pénzügyileg jól fognak alakulni a dolgaik. Azok a személyek akik párkapcsolatban élnek ne siettessék az esküvőt mert könnyen egyedül maradhatnak. Legyen türelmük mert minden meg fog oldódni-ígéri a horoszkóp.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.