Bulvár

20 év a legfelső tízezer kerítőnőjének + pedofilok Magyaroroszágon

pedofil,

Jeffrey Epstein üzletember és elítélt pedofil szexuális bűnelkövető, 2019-ben előzetes letartóztatásba került egy New Jersey-i repülőtéren emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával. 2019. augusztus 10-én manhattani börtöncellájában öngyilkos lett. Az ő segítője és “titkára”  volt Ghislaine Maxwell, akit most ítéltek el.

A felhajtó

Húsz évre ítélte a manhattani szövetségi kerületi bíróság Ghislaine Maxwellt, mert tizenéves lányokat csábított Jeffrey Epstein körébe, hogy az szexuálisan visszaélhessen velük. A hatvanéves nő az ítélet kihirdetése előtt bocsánatot kért az áldozatoktól, majd elmondta, reméli, hogy megnyugvást hoz számukra az, hogy hosszú évekre bebörtönzik.

Több mint bűn hiba?

Epsteinnel való kapcsolatát élete legnagyobb hibájának nevezte. Az ügyészek a legalább 30 éves, ügyvédei a 20 év alatti büntetésért harcoltak. Védői szerint a szexkereskedelemmel foglalkozó hálózat mögött Epstein volt az „agytröszt”, Maxwell pedig nem ítélhető el úgy,

„mintha Epstein helyettese lenne, csak azért, mert Epstein már nem él”.

Az ügyészek erre annyit reagáltak, hogy Maxwell felnőttként saját döntéseket hozott, és

„ő hozta meg azt a döntést, hogy számos kiskorú lányt szexuálisan kizsákmányoljanak”.

-írta meg a 444.

(Képünkön, amikor még a világ egy nagy habostorta volt nekik)

Tallózás a jelen magyar pedofilügyei között

Frissen kinevezve

„Az iskolába pár napja az igazgató felvett egy ének-zene tanárt, akit közvetlenül az iskola előtti járdáról vitték el május 30-án a rendőrök. A gyerekek végignézték a történteket, de azt hazudták nekik, hogy azért vitték el a rendőrök a tanárt, mert meghalt az egyik rokona. Valójában már az első tanítási napján zaklató üzeneteket kezdett küldeni a gyerekeknek. Hála a tankerület gyors intézkedésének, még megakadályozták a rendőrök, hogy bejusson az iskolába”

Szerelmi viszony?????

– Bement az osztályba az igazgató, és azt mondta a gyerekek előtt Laci bácsinak, hogy ha aláírod a papírt, akkor megoldottuk a dolgot. Majd másnap a tanár úr már nem ment be az iskolába, és elindult a pletyka, ami odáig vezetett, hogy kiderült, Laci bácsi lefeküdt a lányom osztálytársnőjével, aki csak 13 éves – idézte vissza a Blikk riporterének egy helyi lakos, hogy miként szerzett tudomást a megbotránkoztató ügyről és a tanár közös megegyezéssel való azonnali elbocsátásáról. A nő a lánya miatt kérte, hogy név nélkül nyilatkozhasson.

Egy év felfüggesztett

A Budai Kerületi Bíróságon szerdán zajlott Kaleta Gábor, az Orbán-kormány volt perui nagykövete perének előkészítő ülése: a vád szerint a diplomata több ezer, gyermekekről készült pornográf felvételt tárolt a laptopján. A Blikk.hu tudósítása szerint a volt nagykövet beismerte a bűnösségét.

Ez csak néhány nem is nagyon válogatott inkább véletlenszerűen felidézett ügy, hiszen a pedofília Magyaroroszágon a sötétségben tanyázik. Sokat mondó tény,  hogy amennyibe beüti a  keresőbe

Pedofília Magyaroroszágon, nagyjából 74 700 találat érkezik 0,34 másodperc alatt.

 

 

Comments (1)

  1. […] 20 év a legfelső tízezer kerítőnőjének + pedofilok Magyaroroszágon […]

Szólj hozzá!