Connect with us

Kerítésen innen

2018 Magyarországán a viccpárt a komolyan vehető ellenzéki erő

Megosztás

Le a kalappal a Kétfarkú Kutya Párt aktivistái előtt, akik a tomboló hőség ellenére, nem azon munkálkodnak közpénzből finanszírozva, hogy miként titkosítsák 69 évre, hogy merre nyaralnak, hanem bringautat betonoznak, ha kell a tulajdonosának, ha nem.

Kétfarkúék éltek a lehetőséggel és megtámadták a kormány népszavazási kérdéseit!
Megosztás

Le a kalappal a Kétfarkú Kutya Párt aktivistái előtt, akik a tomboló hőség ellenére, nem azon munkálkodnak közpénzből finanszírozva, hogy miként titkosítsák 69 évre, hogy merre nyaralnak, hanem bringautat betonoznak, ha kell a tulajdonosának, ha nem. Az arra járóknak biztosan jól jön!

A jó öreg MÁV

Jelszavuk lehetne, hogy az a jó, ha rossz! A kétfarkúak úgy döntöttek, hogy elegük van a járhatatlan, egyébként a MÁV-hoz tartozó bicikliútból Zuglóban, és nekiálltak lebetonozni. Aki cangás, tudja, mi a különbség macskakövön, vagy egyenes úton tekerni.

Konkrétan a Rákosrendező vasútállomás melletti útszakaszról van szó, ami kerítésen belül híresen rossz állapotú. Ez a macskaköves út köti össze Zuglót Angyalfölddel, sok bringás is közlekedik erre.

Ahogy írva vagyon, azonnal akadt egy „lakossági bejelentő”, aki kihívta a rendőröket a skandalum miatt és a MÁV is hasonlóan együttműködőnek bizonyult.

Az igazi közszolgálat

A Kutyapárt azt mondja a videóban, a helyi közösség adta össze a pénzt és ők maguk kezdték el megcsinálni az utat, ám a rendőrök szerint szabályosan és biztonságosan végzik a munkát, ezért az egyik szakasz folytatását engedélyezték, a MÁV azonban nemcsak megtiltotta a saját területén való munkavégzés folytatását, hanem még

kötelezte is a Kétfarkút, hogy állítsa vissza az eredeti, leromlott állapotokat.

Ezt se feledjük:

Aránylag nálunk a legtöbb a halálos biciklisbaleset az EU-ban

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük