Connect with us

Bulvár

Kuriózum! Olvassa a 2022-es egészség-horoszkópot! Egészség, vagy betegség vár rád új évben?

Megosztás

Az újévi kívánságok listájában az egészség elsődleges szerepet tölt be. Lévén a legdrágább kincsünk, azt szeretnénk, hogy családunk és barátaink mind mentesek legyenek a betegségektől. A kívánság azonban csak egy dolog. Hatalmas szerepünk van abban, hogy hogyan alakul az egészségünk életünk során. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mire érdemes odafigyelnie 2022-ben a horoszkópja szerint!

Hétfő, de mégis, milyen? Horoszkópod elárulja és no para, nem ígérkezik rossznak!
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Oroszlán

Szerencsére az egészségedben javulást fogsz felfedezni az újesztendőben. Testileg és lelkileg is sokkal jobb formában leszel, mint előzőleg. Ebben nagy szerepe lesz annak, hogy a tavaszi megújulás jegyében te is belevágsz a sport valamelyik formájába, ami ráadásul a szenvedélyeddé is válhat. Ha ez mégsem jönne be, akkor fogd fel úgy, hogy ugyan „kicsit rossz, de ha vége, sokkal jobban érzed majd magad”. és azt se feledd, micsoda jó történet lesz belőle a következő barátnős kávézás közben! Megelőzés érdekében az immunrendszeredet is óvd.

…addig is: ez vár Rád kedden!

Ma minden kétséget kizáróan ön az, az illető, akinek a képességeit nem tudják hiányolni a környezetében élő emberek. Rendkívül jó meglátásaival és nem mindennapi kisugárzásával egész egyszerűen elvarázsol mindenkit. Bármilyen problémával is találkozzon a nap folyamán, nem jelent majd gondot elhárítani, így kiválóan haladhat terveivel. Mindazonáltal a mai, a problémamegoldás során felmerült szellemi terhelést érdemes némi testedzéssel, sporttal levezetnie, mindez amúgy is jó hatással van szervezetére.

Szűz

Te olyan típus vagy, aki hajlamos annyira túlhajtani magát, hogy mindig a kimerülés az, ami ágynak dönti a különféle betegségekkel. Fel kell ismerned, hogy a munka és a túlszervezett élet nem minden. A pihenés és a tudatos életmód ugyanilyen fontos.  Ja, és fontos még a „rosszalkodás”, amikor olyat csinálsz, amiről eddig azt tartottad, nem szabad. Törekedj a harmóniára és gyakorlatilag semmi komolyabb baj nem érhet.

…addig is: ez vár Rád kedden!

A Szűznek ma érdemes a háttérbe szorítania érzelmeit, s inkább józan, reális gondolkodását és kritikai szemléletét előtérbe helyeznie. Mindez azért fontos, mert ma legalább egy, de akár több olyan ajánlatot is kaphat, amelyek megítélésében kulcsfontosságú a tényszerű megközelítés. A szavainak szintúgy ma különösen nagy súlya lesz, így érdemes megnyilvánulásait is a szokásosnál nagyobb kontroll alatt tartania. Ha mindez sikerül, igazán eredményes napot zárhat és az este már érzelmileg is intenzívebben, sőt akár szerelmes pillanatokkal telhet!

Mérleg

Az év végi ünnepi időszak kellőképpen kimerít és az új esztendőben nehezebb lesz berúgni a motort, de sikerülni fog. A jó idő beköszöntével egyre többet jársz el te is otthonról és kifejezetten igényelni fogod a mozgást, ami jót fog tenni az energiaszintednek és az általános egészségednek. Ha bölcsen gazdálkodsz az erőddel, minden rendben lesz.

…addig is: ez vár Rád kedden!

A Mérleg ma kénytelen lesz szembenézni azzal, hogy bizony sokszor egy munkahelyi közösség, vagy baráti társaság fõ mozgató rugói is érzelmeken és szimpátián alapulnak, s ezért van az, hogy nem feltétlenül mindig mindenki cselekszik logikusan és objektíven környezetében, mint ahogyan ön képes erre. Ma ráadásul az eme fajta érzelgõsséget még családjában is hiányolni fogják öntõl, így muszáj lesz ma egy kicsivel több szenzitivitást mutatnia a mások dolgai iránt a szokásosnál. Ha azonban mindez sikerül, s nagyvonalúan bánik az érzéseivel, busásan megtérülhet mindez!

Skorpió

Ami nagyon fontos számodra az az, hogy soha ne vedd félvállról a tested jelzéseit. Törekedj arra, hogy megelőzd, vagy idejében felismerd az egészségügyi problémákat. Ha így teszel, nem érhet baj. A szokottnál többet fogsz utazni a világban, ami kiváló lehetőségeket teremt számodra, ugyanakkor eközben jobban kell figyelned a testi épségedre és az esetleges fertőzések kivédésére.

…addig is: ez vár Rád kedden!

Eme lobbanékony jegy szülötteinek ma nagyon oda kell figyelniük arra, hogy, akaratukon kívül is, nehogy megbántsanak valakit, aki közel áll hozzájuk. A Skorpió szavainak ugyanis óriási súlya van a környezetében élők között, mivel szenvedélyessége és gyakori igazmondása miatt sokan hallgatnak rá. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy eme népszerűség egyben felelősség is, ami néha bizony sikerül a szinte állandóan beszélő Skorpiónak!

Még egy kis horoszkóp?

Szerző

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük