Bulvár

4 győztes típusú csillagjegy, aki a legkönnyebben áll fel egy kudarc után – Te, hogy állsz ezzel?

14. hétvégi horoszkóp az évben: pozitív hírekben nem lesz hiány, legalábbis a Kosok, Vízöntők és Halak számára semmiképp!
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Az mindenkivel előfordulhat, hogy egy ötletét nem sikerül megvalósítania, vagy egy kapcsolata nem úgy alakul, ahogy eltervezte. Mivel ez elkerülhetetlen, egyet tehet, aki nem akar belesüppedni az önsajnálatba: megrázza magát és tovább lép. Igen ám, de ez nem megy mindenkinek ilyen egyszerűen. Horoszkópod elárulja, csillagjegyed szerint mit kell tenned, hogy ne búslakodj sokáig és kiknek megy mindez egyszerűen.

Halak

Elképesztő magaslatokban tudsz szárnyalni, viszont elég egyetlen hirtelen jött apróság, ami bezavar a rendszeredben, hogy kipukkanjon a hangulatod és hetekre, vagy akár hónapokra letargiába kerülj. Viszont pontosan tudod, hogyan működsz, és mivel mostanában egyre nagyobb hangsúlyt fektetsz a saját önfejlesztésedre, minden erőddel azon vagy, hogy ne nagyítsd fel a hirtelen jött problémákat, hanem a helyén kezeld őket. Ha ezt megtanulod rendezni magadban, a kudarcokat nem is kellemetlen élményként éled meg, hanem életed legfontosabb tanulságaiként.

Csináld így:

Történt néhány olyan dolog, ami rányomta a bélyegét a hangulatodra? Lefekvéskor gondold át, mik voltak ezek a nap folyamán, és képzeld el, amint egy olló segítségével egyszerűen kimetszed őket. Most pörgesd át a napot újra, de már a negatív képek nélkül. Ugye, mennyivel jobb?

+ ajcsi: ma ez várható!

Elérkezett az idő, hogy ma gyakorlatban is alkalmazza azt, amit mostanában elgondolt, különös tekintettel a szívügyekre. Ne féljen a sérülésektől, hiszen kockázat nélkül nincs győzelem! Legyen hát erős, tolja ki határait, vegyen egy mély levegőt és tegye meg azt a bizonyos lépést, amit már jó ideje nem mer. A mai nap során a csillagok csakis pozitív kimenetelt irányoznak elő, még a kényes ügyek tekintetében is, így kár lenne eme kedvező energiaáramlást nem kihasználni.

Oroszlán

Olyan elképesztő tempóban és energiával haladsz az életedben, hogy az emberek hajlamosak azt gondolni, minden siker az öledbe hullik. Ha tudnák azt, amit te… Rengeteg pofon és kudarc árán lépdelsz előre az életed sikerfokain, és azért ez a brutális tempó, mert nem állsz meg szomorkodni és befordulni, ha valami nem a te elképzeléseid szerint alakul.

Erre figyelj:

Szuper, ha gyorsan átesel a rosszabb dolgokon, de ami tanulság egy-egy kellemetlenebb sztoriban, abból a saját érdekedben érdemes kiszippantani a tanulságot. Első nekifutásra fájó lesz, főleg az egód számára, de összességében csak nyerhetsz vele.

+ ajcsi: ma ez várható!

Ma minden kétséget kizáróan ön az, az illető, akinek a képességeit nem tudják hiányolni a környezetében élő emberek. Rendkívül jó meglátásaival és nem mindennapi kisugárzásával egész egyszerűen elvarázsol mindenkit. Bármilyen problémával is találkozzon a nap folyamán, nem jelent majd gondot elhárítani, így kiválóan haladhat terveivel. Mindazonáltal a mai, a problémamegoldás során felmerült szellemi terhelést érdemes némi testedzéssel, sporttal levezetnie, mindez amúgy is jó hatással van szervezetére.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

>>>Olvasnál más horoszkópot is? Kattints!<<<

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (1)

  1. Fülep Fülöp,van még ezeken kívűl más csillagjegy is!Tudtad!!!

Szólj hozzá!