Connect with us

Bulvár

Kuriózum! Olvassa a 2022-es egészség-horoszkópot! Egészség, vagy betegség vár rád új évben?

Megosztás

Az újévi kívánságok listájában az egészség elsődleges szerepet tölt be. Lévén a legdrágább kincsünk, azt szeretnénk, hogy családunk és barátaink mind mentesek legyenek a betegségektől. A kívánság azonban csak egy dolog. Hatalmas szerepünk van abban, hogy hogyan alakul az egészségünk életünk során. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mire érdemes odafigyelnie 2022-ben a horoszkópja szerint!

Hétfő, de mégis, milyen? Horoszkópod elárulja és no para, nem ígérkezik rossznak!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Az újévi kívánságok listájában az egészség elsődleges szerepet tölt be. Lévén a legdrágább kincsünk, azt szeretnénk, hogy családunk és barátaink mind mentesek legyenek a betegségektől. A kívánság azonban csak egy dolog. Hatalmas szerepünk van abban, hogy hogyan alakul az egészségünk életünk során. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mire érdemes odafigyelnie 2022-ben a horoszkópja szerint!

Kos

Bár alapvetően jól érzed magad és még a munkáddal és a mindennapi feladatokkal járó stressz sem érint meg különösebben, jó volna egy teljes körű kivizsgálást csináltatnod. Azzal nem ártasz magadnak, ha tisztában vagy az egészségi állapotoddal.

…addig is: ez vár Rád kedden!

A mai nap remek lehetőség arra, hogy egy, a későbbiekben igencsak gyümölcsöző kapcsolatra tegyen szert a Kos. Ehhez azonban mindenképpen ma a szokásosnál is kommunikatívabbnak kell lennie, hogy el ne szalassza az alkalmat, mert nem tudni, hogy a pozitív meglepetés melyik irányból és mikor érkezik majd. Sokat segíthet a kapcsolatépítésben az is, hogy kiválóan látja egy problémás kérdésben az érem mindkét oldalát, olyannyira, hogy még magának is nehéz lesz állást foglalnia a kérdésben. Az egyik oldal mellett letenni a voksát azonban most különösen fontos, így, ha másként nem megy, hallgasson megérzéseire és azt követően tántoríthatatlanul álljon is ki véleménye mellett!

Bika

A megújuló természettel együtt úgy tűnik, hogy te is teljesen visszanyered az energiádat. Szerencsére jól fogod magad érezni, de törekedj a legjobbra. Ne vidd túlzásba a munkát, tudatosítsd az elegendő pihenés értékét és figyelj oda a vitamin és ásványi anyag beviteledre. Itt az ideje, hogy a káros szenvedélye(i)dtől is megszabadulj. Tudjuk, hogy ezt könnyű mondani, de vegyél elő egy kockás lapot és írd fel, szerinted mi káros az életmódodban az egészségedre. Ha ezzel megvagy, válassz ki kezdésnek egyet és azt hagyd abba. Ha megérzed az ízét az életmódváltásnak, lehet, hogy megjön a kedved a többi elhagyásához is!

…addig is: ez vár Rád kedden!

A Bika ma úgy érezheti, egyre nehezebb kézben tartania a dolgokat maga körül. Ennek oka jórészt az lehet, hogy a közelmúltban átugorhatott egy problémás kérdést, anélkül, hogy megoldást talált volna rá, s ennek következményei most kihatnak mindennapjaira. Mindemellett ráadásul a mai nap sem a legideálisabb, hogy rendezze sorait, arra viszont kiváló, hogy rendkívüli probléma felismerő képességével meglelje a gyenge láncszemet és kidolgozza, mit kell tennie és mikor, hogy felszámolja az elakadást.

Ikrek

Sokszor vagy úgy vele, hogy addig hajtod magad, amíg ágynak nem dönt valami. Ezt jó lenne elfelejtened és az egyensúlyra törekedni egész évben. Egyszer túlzottan is vigyázol magadra, tudatosan étkezel, rendszeresen mozogsz és alszol is eleget, aztán jön egy ellentétes időszak, mikor semmire nem figyelsz és egyik napot éled a másik után. Ne ess kétségbe, ez teljesen emberi, hiszen egyikünk sem gép. Próbáld ki, hogy az egészséges periódusod tovább tartson, mint az ellentéte. Hátha rászoksz…..!

…addig is: ez vár Rád kedden!

Az Ikrek jegy képviselői ma egy előre nem várt, erős ellenállásba ütközhetnek. Ennek oka az lehet, hogy hajlamosak néha elveszni a részletekben, ahelyett, hogy teljes egészében szemlélnék a dolgokat. Itt az ideje ma tehát egy kicsit megkeményíteni szívüket, s egy gyors váltásban, hamar reagálni a támadásokra! Mielőtt azonban mindezt megtenné, egy mélyreható beszélgetés keretében mindenképpen igyekezzen kikérni egy olyan valaki véleményét a kérdésben, akinek ítélőképességében száz százalékosan megbízik. Ha így tesz, a nap végére egész biztosan megbánják majd támadói, hogy újat húztak önnel, még, ha ezt nem is látják be nyilvánosan.

Rák

Nem kizárt, hogy az év folyamán valamikor jelezni fog a tested, hogy jobban figyelj oda magadra, Hajlamos vagy többet nassolni a kelleténél, pedig tudod jól, hogy nem sok jó sülhet ki belőle. Nem kell teljesen elfelejtened az édességeket, de ne az legyen az étrended alapja, hanem a tápanyagdús élelmiszerek. Ne legyint, hogy már megint ezzel jövünk, hiszen ki ne szeretné kényeztetni magát és ki tehet róla, hogy szinte minden, ami fincsa, hizlal is egyben. Ha úgy érzed, hogy pár kiló megéri a jókedved tartósságát, ne foglalkozz a mérleggel! Éld boldogan az életed!

…addig is: ez vár Rád kedden!

Bízzon az ösztöneiben és akkor nem lesz baj. A mai nap során érdemes inkább sodródnia, új álláspontokat megismernie ahhoz, hogy tisztábban lásson egy fontos kérdésben. Lehet, hogy eddig éppen a szilárd meggyőződései miatt nem jutott dűlőre az ügyben, de a mai, meglehetős rugalmasságának köszönhetően, ez abszolút mértékben sikerülhet. Érdemes mindemellett egy kicsit elmerülni érzéseiben is és megfigyelni, mások hogyan próbálják azokat befolyásolni, akár pozitív, akár negatív értelemben.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük