Sorting by

×

3 női csillagjegy, akik 40 -amiről tudjuk, hogy a mai 30+- éves koruk után teljesednek ki igazán! – Eljött a Te időd?

Tulajdonképpen ez az a kor, ami a legklasszabb, hiszen optimális esetben a gyerkőc -ha van- már nem pici, rá lehet bízni a nagyikra, akik még erejük teljében vannak, a választott hivatásban már nem kezdő a delikvens, még nem fáj itt és ott, szóval használja ki, aki 40 körüli! Nem beszélve arról, hogy mindkét nem képviselői minél érettebbek, annál vonzóbbak lesznek. A csillagjegye szerint…..

Hiába tartják úgy, hogy a fiatalabb korosztályhoz tartozók sugárzóbbak, szebbek, vannak, akik 40 éves koruk után teljesednek ki igazán. Nézd meg, hogy te közéjük tartozol-e.

Nyilas

A Nyilas csillagjegyű nők 40 éves koruk után valósággal szárnyra kapnak. Fizikailag valósággal megfiatalodnak, sokkal kifejezőbbek lesznek, elkezdik felfedezni az élet vidám, és humoros oldalát is. Semmilyen jele nem látszik rajtuk az öregedésnek, úgy néznek ki, mintha valójában még tizenévesek lennének. Úgy öltözködnek, és viselkednek, mint egy tinédzser. A gyerekei is büszkék rá, hiszen úgy festenek egymás mellett, mintha barátnők lennének.

Na jó, de mi vár rám ma? Ez!

A mai napon kisebb konfliktushelyzet alakulhat ki ön és egy barátja, szerelme vagy családtagja között, mely érzelmileg kissé érzékenyen érintheti. A kellemetlen érzések ellenére, igyekezzen valahogy mielőbb, őszintén átbeszélni vele a dolgokat, mert, különösen most, nem igazán lenne kívánatos az ügy elmélyülése. A tartós belső viszály sohasem jó! Nyeljen egy nagyot, s tegye meg ön az első lépést, kedves Nyilas!

Szűz

Soha nem fogod tudni megállapítani a Szűz csillagjegyű nő igazi életkorát. Fiatalságának titkát pedig nem árulja el. Mindig aktív, tele van életenergiával, fáradhatatlan, életerős. 40 éves kora fölött úgy tűnik a bőre simább lesz, mint valaha. Maximális formában van, de nem csak fizikailag, hanem szellemileg is fénykorát éri.

Na jó, de mi vár rám ma? Ez!

Ma egy kisebb, nagyobb összejövetelre kerülhet sor, amin csupa művész, spiritiszta, vagy más, különleges területen aktívan tevékenykedő, kreatív emberrel társaloghat, s melyben fontos részt vállalhat, esetleg vendéglátója lehet. A társaság intellektuális beállítottságú mivolta igen szórakoztathatja, s újabb remek dolgokkal adódhat alkalma gyarapítania tudását. Az egyetlen, ami ronthatja esetleg a képet, az egy apróbb vita egyik szerettével, aki néha nehezen érti meg önt. Ne vegye nagyon a szívére a dolgot, kedves Szűz!

<<< Olvasnál több horoszkópot? Kattints! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.