Sorting by

×

Horoszkóp, azoknak akik azért vannak földön, hogy szeressenek és szeretve legyenek – Velük különösen szép a karácsony és a szilveszter

Vannak olyan csillagjegyek akik jobban tudnak szeretni mint mások, náluk erősebb ez az érzés, ma ezen csillagjegy szülöttei vannak terítéken, hiszen ők azok akik mások felé is boldogságot és napfényt sugároznak, és mi kellhet még az igazán szép karácsonyhoz, és szilveszterhez kérdezzük a horoszkóppal együtt.

Kos: elég gyorsan szerelembe esik és hosszú ideig lángol benne ez az érzés

A Kos egyike azoknak akik a legjobban tudnak szeretni. Egy kapcsolat elején kissé nehezükre esik kimutatniuk és elmondaniuk azt amit belül éreznek, aztán lassan megnyílnak és elhiszik azt, hogy a szerelem az egyik legszebb dolog amit ember érezhet. Ez a csillagjegy elég gyorsan szerelembe esik és hosszú ideig lángol benne ez az érzés. A Kos nem szereti mindenki előtt kimutatni az érzelmeit, ha melletted egy Kos van akkor te egy szerencsés ember vagy. Gyönyörű karácsony vár rád.

Rák: a feltétel nélküli szeretet jellemzi 

Amikor egy kapcsolatról beszélünk akkor tudnunk kell, hogy a Rákok a legjobbak és a legkitartóbbak a partnerük mellett, állítja a horoszkóp. Az érzelmi világuk ingadozó, de ez nem befolyásolja a szerelmüket. A feltétel nélküli szeretet jellemzi a legjobban a Rák szülötteit. Ha egy ilyen partnert választottál magadnak akkor vigyázz rá. A Rák szereti kényeztetni azokat az embereket akiket szeret és szereti óvni őket. Ő mindig minden tőle telhetőt meg fog tenni azért, hogy te boldog légy.

Bika: azt szereti, ha rokona, barátja, partnere kedvébe járhat

A Bika egy erős személyiségű személy és megbízható, a barátságban szépen viselkedik, azt szereti, ha a rokona, barátja, partnere kedvébe járhat. E jegy szülöttei nagyon érzékenyek, könnyen sebezhetőek, bár ezt nem mutatják. A Vénusz a Bika domináns bolygója ezért, ha ilyen partnered van akkor a legkényeztetőbb és legboldogabb kapcsolatban lesz részed. Legyél felkészülve arra, hogy mindig fogsz valami apró ajándékot kapni csak úgy minden ok nélkül. A Bika mindig vigyáz a partnerére és félszavakból is megérti a kedvesét. E csillagjegy szülöttével a szerelem mágikus és örökké tart. Összebújos év végére számíthatsz.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.