Sorting by

×

5 csillagjegy szerpentines-konfettis horoszkópja a bizonyság: nekik “fúj” a szilveszteri papírtrombita!

Egész évben azt mantráztuk, hogy hol van még az év vége! Nos, jelentjük megérkezett és a szeszélyes horoszkóp kiválasztott magának 5 olyan csillagjegyet, akiket egy különösen élménygazdag szilveszterrel jutalmaz.

Bika: egész évben hajtott, most  lazuljon el

Ismerősei, munkatársai, családja, mind-mind egész évben csodálta munkabírását, akaratát, ami az év utolsó negyedében meg is hozta a gyümölcsét. Itt a szüret ideje, élvezze a termést. Rendezzen bulit és érezze nagyon jól magát és nyugodtan mondogassa:

“mert megérdemlem”!

Ikrek: csendes, jól eső elvonulás várja

Az egész éves pörgés után, legalábbis a horoszkóp szerint, jól eshet egy kis csendes elvonulás. Élvezze a szilvesztert a legszűkebb családi körben és meg fog lepődni, mennyi újdonságot fedezhet fel azokban, akikről a hétköznapok rohanásában azt hiszi mindent tud.

Közel sem!

Mérleg: vigyázat, mert ha semmi sem elég, akkor semmi sem lesz

A Mérleg az egyetlen csillagjegy, amely szülötteinek némi óvatosságot is javasol a horoszkóp, ám ha azt betartja, nagyon jó év végében lehet része. Tehát semmit ne hajtson túl, semmi szükség a sokadik hidegtálra, még néhány csomag plusz konfettire, vagy néhány “fontos ember” meghívására.

Készüljön mértékletesen az ünnepre, és meglátja, minden szép és jó önre zúdul erőltetés nélkül is!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.