Sorting by

×

Horoszkóp a karácsony 3 kiemelten szerencsés csillagjegyének

Közeleg az év egyik legszebb ünnepe, a karácsony, vagy inkább “a szeretet ünnepe”. Ez elegendő ok arra, hogy ismét a csillagokba nézzünk, mert természetesen szerettük volna előre tudni, hogy a 12 csillagjegy közül melyiknek lesz különösen szép eseménye a karácsony. A horoszkópunkban elolvashatod, hogy a szerencsések között van-e a csillagjegyed!

Rák, a szerelemvonat utasa

A jegy szülötteinek csodás ünnepet ígér a horoszkóp. Véget ér a több hónapja tartó szorongás és megtalálják szívbéli társukat is, azt, aki kitölti minden gondolatukat és szárnyaló lepkék sokaságát varázsolják a gyomrukba. Ha esetleg nem is tölthetik együtt a szentestét, azért legalább SMS-ezenek, egy szerelemnek az is újabb melegséget adhat ezen csodálatos éjszakán.

Nyilas a család bűvöletében

A Nyilas tavaly nagyon megsínylette, hogy a Covid közbeszólt és nagyon szomorú és magányos karácsonyt hozott. A jegy szülöttei ezt azért is viselték különösen nehezen, mert nemcsak vidám természetűek, de nagyon családcentrikusak is, így a “szűkített család” inkább elkeserítette őket, mint sem inspirálta volna. Idén azonban -betartva természetesen bizonyos szabályokat- szabad a gazda. jöhetnek a kedves és jókedvű rokonok és végre itt egy újabb “békebeli” karácsony ígérete.

átver

Egy hozzászólás itt: “Horoszkóp a karácsony 3 kiemelten szerencsés csillagjegyének

 • 2021.12.16 - 07:51
  Közvetlen hivatkozás

  A többi csillagjegynek is meg lehetett volna csinálni hogy mijen lesz az ünnepek. Vagy azok már le vannak tojva? Az már nem érdekes?
  Nem tudom hogy, hogy működik ez az egész asztrológia készítését, de nagyon érdekes hogy csak bizonyos csillagjegyeket közölnék, és sokszor nem is ojan mintha frissen készült volna, hanem ojan mintha már rég elmúlt az a idő. Ha készítenek horoszkóp leírást, akkor a tényleges adott időben és térben legyen készítve, és közzétéve.
  Még jó hogy nem szoktam benne hinni.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.