Sorting by

×

5 csillagjegy, akiknek 2022-ben fenekestől felfordul az élete – Hogy ez jó, vagy kevésbé…? Járj utána!

Sokakat foglalkoztat, hogy mit várhatnak a 2022-es évtől. Vagy azért, mert idén minden klasszul alakult és tudni szeretnék, hogy kitart-e a sikerszériájuk jövőre is, de vannak olyanok is, akiknek nem úgy alakult a 2021, ahogy megálmodták, ők a változásban reménykednek. Egyet ígérhet a horoszkóp: 2022 rengeteg új meglepetést tartogathat. Ez különösen igaz 5 csillagjegyre, akik merőben nagy változásokat fognak megtapasztalni. Lássuk, hogy kik ők.

Bika

Kifejezetten sok anyagi változás fog érni téged 2022-ben. Számos ügyet érintően nehézségekben fogsz vergődni és a szerelmi életed is kibillent majd az egyensúlyodból. Dűlőre kell jutnod egy dologgal kapcsolatban, ami miatt már egy jó ideje aggódsz és ki is fogsz merülni benne rendesen, mire lezáródik.

Rá fogsz jönni valamire, amit álmaidban sem gondoltál volna és az év végére egy olyan lehetőséggel találod szemben magad, amely végre elhozza számodra azt, ami után régóta vágyódtál.

Addig is, ez várható szerdán:

Ma kissé nehézkes és frusztrációkkal teli lehet a kommunikáció ön és családtagjai között. Vagy ön nincs összhangban magával, vagy ők nincsenek összhangban önnel. Bármelyik verzió is fedje a valóságot, az a zavaró kozmikus energia, ami ezt okozhatja, hamarosan elillan, s holnapra már minden újra a régi lesz. Addig is igyekezzen kerülni szeretteivel a mélyreható témákat, most úgysem lenne értelme feszegetni őket!

Ikrek

Habár soha nem szoktál aggodalmaskodni az előtted álló kihívások miatt, a 2022-es év némileg más lesz. Sokkal szerencsésebb leszel, mint az elmúlt években bármikor. Az egész életed meg fog változni és végre egy olyan helyen találod magad, ahol életedben először teljesen boldog leszel.

Emlékezned kell rá, hogy egyes dolgok az úton kényelmetlenek lesznek, viszont feltétlenül szükségszerűek is.

Erősebbé válsz azon élmények hatására, amiken keresztül fogsz menni. Ha eljutsz végre oda, ahová mindig is vágytál, abszolút boldog leszel.

Addig is, ez várható szerdán:

Egy közelgő utazás, vagy valami más, meglehetős izgalmakra okot adó várakozás járhat szinte egész nap a fejében, amitól szinte alig bír most a szürke hétköznapi dolgaira koncentrálni. Kitartás, kedves Ikrek! Próbáljon meg még egy kis türelemmel lenni, már nem tart soká és jöhet az élvezet, addig is kösse le magát, ha más nem, egy kis pluszmunkával, hogy elvonja figyelmét, mert, ha ennyire nincs a Földön, még a végén, figyelmetlenségéből fakadóan, valami kisebb-nagyobb baleset éri és akkor fuccs az egész tervnek!

Rák

Úgy fogod érezni, mintha az egész életed derékba törne a 2022-es év nagyobb részében. Valaki, aki fontos számodra, nagyon nehéz helyzetbe hoz és szükséged lesz rá, hogy újra megtaláld önmagad. Ne engedd, hogy a változások megfélemlítsenek. Végül a dolgok megoldódnak! Ha párkapcsolatban élsz, akkor át kell gondolnod, hogy mennyit áldozol be érte és döntésre kell jutnod, hogy folytatod, vagy új úton indulsz tovább. Rengeteg lehetőséggel fogsz szembe kerülni és nem mindegyikben lesz egyszerű döntést hozni.

Ne hagyj ki semmi fontosat.

Addig is, ez várható szerdán:

Már a délelőtti órákban az estéről fantáziálhat, ami igencsak elvonhatja figyelmét a munkájáról, pénzügyeiről. Mivel gondolatai teljesen máshol járhatnak, mint a keze, könnyebben hibákat véthet, de egyik sem lesz helyrehozhatatlan, viszont lehet, hogy másokat bosszanthat elvarázsolt állapota. Oda se neki, kedves Rák! Legalább nem csak este, hanem már napközben is jobban érzi magát a kelleténél, egy-két baki meg belefér. Akinek nem tetszik, az meg ne önnel foglalkozzon. Ennyi! Érezze jól magát.

Még több horoszkóp….

átver

Egy hozzászólás itt: “5 csillagjegy, akiknek 2022-ben fenekestől felfordul az élete – Hogy ez jó, vagy kevésbé…? Járj utána!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.