4 csillagjegy, akiknek életprogramja a szerencse!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vannak emberek, akik annyira szerencsések, hogy egész életük során szinte semmilyen nehézség nem keresztezi útjukat. Hitetlenkedve nézünk rájuk, alig tudjuk felfogni, hogy létezik a világon ennyire szerencsés ember. Márpedig, aki az alábbi csillagjegyek valamelyikében született, az csak szerencsés lehet.

Szűz

Bármibe fogsz, mindig szerencse kíséri utad. Ez leginkább a pénzügyi területen érvényes. Nagy esélyed van arra, hogy különösebb erőfeszítések nélkül egy tökéletes életet élhess. Az intuíciód, és az intelligenciád segítségedre lesz abban, hogy “kiszimatold” mindig a legjobb lehetőségeket. Gond nélkül találod meg a legjobban fizető állásokat is. A szerelemben igazán 35 éves korod után leszel szerencsés, hiszen ekkor köszönt rád egy kiegyensúlyozott párkapcsolat.

Skorpió

Nem fogsz nyerni a Lottón, mert nem játszol, de máskülönben óriási sikered van minden területen. Nagyon szerencsés csillagjegyben születtél. Néha csak úgy belenyúlsz egyik kabátod zsebébe, és egy elfelejtett pénzösszegre bukkansz. Mindig meglátod a jó lehetőségeket mindenben, így a lehető legelőnyösebb üzletet kötöd meg általában. Rengeteg segítőkész barátod van, és a párod is mindenben melletted van, így ez is nagyon megkönnyíti az életed.

Oroszlán

Tisztában vagy vele, hogy szerencsés csillag alatt születtél. Híres, és elismert személyiség vagy, mindenki tudja, hogy bármihez kezdesz, csak sikereket érhetsz el. A szerelemben is kifejezetten szerencsés vagy, hiszen idejében sikerül megtalálnod azt a személyt, akit neked szánt az Ég.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük