4 csillagjegy női szülöttei legyőzhetetlenek, minden álmukat megvalósítják

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A 12 csillagjegy közül négy szülöttei vezetői tehetséggel rendelkeznek, eltudják érni azt, hogy az emberek kövessék őket. Olyan női csillagjegyben világra-jöttek ők, akik a legerősebbek, mindig biztosak saját magukban és büszkék magukra.

4. Kos

A Kos nő az egyik legerősebb csillagjegy, mindig tele van energiával és vitalitással, a személyisége pedig kalandozó. Nem fél semmitől és mindig elfogadja az új kihívásokat, mert nagyon jó vezető és mindig magabiztos. Ugyanakkor e jegy nő szülötte lázadó és impulzív emiatt viszont sok ellensége van. Nem fél kimondani a véleményét és senki sem tudja meggyőzni afelől, hogy nincs igaza. A vezetői képessége, az energiája és a bátorsága teszi őt olyan értékessé mint egy gyémánt.

3. Rák

A Rák nő a hirtelen hangulatváltoztatásáról híres, de valójában ő nagyon erős és ellenálló. Akkor érzi biztonságban magát amikor olyan emberekkel van körülvéve akik bíznak benne. Ambiciózus, a karrierjét illetően és a szentimentális életében is. A barátaival és az élettársával nagyon őszinte lehet, még akkor is, ha ezzel megsebzi a körülötte élüket. A Rák nő erősebb mint a gyémánt azért mert hisz magában, a tökéletességre törekszik és mindent véghez tud vinni amit célul tűz ki magának. Azok a nők akik már majdnem tökéletesek meg kell tanuljanak megértőbbek lenni a körülöttük élőkkel és saját magukkal is, mert csak így tudják megtartani a kapcsolataikat a körülöttük élő emberekkel.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük