4 csillagjegy, akiknek a hazugság a vérükben van, bocs! - Városi Kurír

Sorting by

×

4 csillagjegy, akiknek a hazugság a vérükben van, bocs!

A bizalom nagyon nagy kincs, főleg egy párkapcsolatban, hiszen minden ezen alapul. Van azonban 4 csillagjegy, amely képtelen hűséges társ lenni! Vajon te is köztük vagy?

Hirdetés

Bika:

A Bika hűséges társ is lehet, de ha ő a megcsalt fél, akkor bizony nincs megállás. Kész bosszút állni, és soha nem bocsátja meg azt, amit vele tettek, képes örökre haragot tartani. Szemrebbenés nélkül képesek bármilyen hazugsággal előrukkolni. A Bika csillagjegyben született férfiak sokkal többet csalják meg párjukat és többet hazudnak, mint az ebben a jegyben született nők.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-09-11)
A mai nap folyamán gondok nyomaszthatják, melyek mostanában egyre több fejtörést okoznak önnek, ám ugyanakkor egy önhöz közeli személy segítő kezet nyújthat a problémás ügyekben, melybe érdemes belecsapnia, mivel ez egykettőre kiránthatja önt a pácból, vagy legalábbis nagyban megkönnyítheti dolgát. Ne is habozzék elfogadni a segítséget, hisz végül is mire jók a barátok, ha nem arra, hogy segítsék egymást. Inkább jöjjön egy szívességgel egy kedves ismerősének, mintsem szenvedjen még heteket olyan dolgokkal, melyeket segítséggel egy csapásra megoldhatott volna.

Kos:

Ez a jegy mindig készen áll hazugságaival elkápráztatni, manipulálni társát. A megcsalás lehetősége sem áll tőle messze. Úgy érzi, mindig szükség van új kalandokra, friss élményekre, mert nem szeret egy kapcsolatba ragadni. Az egója sokkal nagyobb, mint az egészséges volna. Tehát a Kos nem igazán tud tartós kapcsolatban élni, mert mindig új dolgokra és emberekre vágyik, akármennyire is odaadó, és figyelmes társ áll mellette.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-09-11)

Ma kissé nehézkesen haladhatnak a teendők, mivel gondolatai már a pihenés, kikapcsolódás körül járhatnak. Érdemes azonban az óra nézegetése helyett inkább a feladatokra koncentrálnia, kedves Kos, nehogy aztán több dolga legyen a nap végére, mint amennyivel kezdte a reggelt. Meg, hát, az idõ is gyorsabban telik, s így a feladatokkal is elõbb végezhet, ha tartósan leköti figyelmét az, amivel éppen foglalatoskodik, mintha állandóan csak máshol járnak a gondolatai. Bíztassa, hogy, ha most sikerül némi önuralmat gyakorolnia e téren, estére már valóban elégedetten élvezheti majd a jól megérdemelt pihenés minden pillanatát!

Oroszlán:

Az Oroszlán csillagjegy szülöttei hatalmas egóval rendelkeznek. Ha valaki korlátok közé akarja szorítani őket, akkor abban a pillanatban kilép a számára terhes kapcsolatból. Nem tudja elviselni, ha nem ő irányít. Úgy tudja megcsalni társát, hogy közben meg sem fordul a fejében, hibát követett el. Bár az Oroszlán melletti biztonságérzet ellenére, tisztában kell lenni azzal, hogy mindig új partnert keresnek maguknak, hiszen ilyen a természetük.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-09-11)
Ha nem biztos valamiben, kedves Oroszlán, akkor tegyen egy próbát, gyarapítva ez által az eddig feltáratlan területek kapcsán szerzet tapasztalatait. A mai nap ugyanis az univerzum kiváló megfigyelőképességet élesíti többletenergiáival, így nem is lenne a mainál alkalmasabb nap a dolgok tesztelésére. A most szerzett megfigyelések megemésztésével, majd későbbi, esetleges felhasználásával nagy előnyre tehet szert riválisaival szemben is!

Halak:

A Halak szereti teljes mértékben birtokolni társát, és féltékenységük nem ismer határokat, de ez ne tévesszen meg minket! Úgy tudnak hazudni, akár a vízfolyás, hiszen jó a meggyőzőképességgel rendelkezik. A megcsalás sem tabu számára, előszeretettel megy egyik kapcsolatból a másikba, mert nem szereti elkötelezni magát senkiért sem. Ő csak a kalandokat, és az alkalmi viszonyokat keresi, semmi többet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-09-11)

Ma egy remek napnak néz elébe kedves Halak, ugyanis az egész nap folyamán nagy eséllyel sikerülhet tartania magát tervéhez, s időbeosztás szempontjából is sikerül beállítania a legoptimálisabb korlátokat. Igyekezzen azonban, a kezdeti sikereken nem annyira felbuzdulva nekilátni a továbbiaknak, hogy azokat itt-ott elnagyolja a lendület hevében, mert akkor még sok pluszmunkát okozhat a hibák javítgatása. Tartsa az egyenletes tempót, akkor kiváló eredményeket mutathat fel ma! Csak így tovább! (Égijóslat)

FALTÓL FALIG HODOSZKÓP!>>>

 

 

csillagjegy
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “4 csillagjegy, akiknek a hazugság a vérükben van, bocs!

  • 2021.10.06 - 23:29
    Közvetlen hivatkozás

    3,illetve.4 fajta kanapé amit megvasarolnek.Nagyon színvonalas elegáns bútorokat gyártótók ha szükségem lesz rá és lesz jelentkezem.
    Üdvözlettel Ando Kati

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.