Sorting by

×

5 csillagjegy, akiknek szeptembertől fenekestől felfordul az élete – Köztük vagy?

A változás mindenkit kizökkent kicsit a megszokott kerékvágásból. Vannak, akiket megijeszt a komfortzóna-elhagyás, vannak, akikre inspirálólag hat, ha “zajlik körülötte az élet”. Nem kell félni, higgy magadban, olvasd el mit ír a horoszkóp a csillagjegyedről, a többi kialakul!

Bak

Szeptemberben legyőzhetetlennek fogod érezni magad, semmitől sem ijedsz meg, felemelt fejjel haladsz előre. Minden bátorságod összeszeded, és olyan úton indulsz el, amin eddig talán nem mertél volna. Eddig magányos farkasként éltél, most viszont egyre több barátra fogsz szert tenni, és igazi társasági ember leszel. Felszabadulsz a szorongásaid, és gátlásaid alól, valósággal kivirágzol.

Halak

Nagy változások várnak rád szeptemberben. Hallgass az intuíciódra, tedd félre a kételkedő, problémázó éned, és merd megvalósítani az álmaidat. Sokkal erélyesebb, és határozottabb leszel, többé nem hagyod, hogy belegázoljanak a lelkivilágodba. Meglátod, ha el tudod engedni az eddig hatalmasnak látszó problémáidat rájössz, hogy milyen picik és megoldhatók azok valójában. Élvezd a felismerésed, meglátod, szorongás nélkül mennyivel klasszabb az élet!

Bika

Ha nagyon ragaszkodsz a rutinos élethez, nehezen hagyod el a komfortzónádat, azonban szeptemberben egy kicsit fel kell adnod a berögződéseiből. Meglátod, teljesen új oldaladdal ismerkedhetsz meg, felejtsd el egy kicsit a régi rutinokat. Sokkal magabiztosabb, és bátrabb leszel, új, szenvedélyes életed feltölt energiával. Ha ez megtörténik és tetszik, amit tapasztalsz rájössz, hogy nem is érdemes visszatérned az eddigi szürke, ám biztonságosabbnak tűnő önmagadhoz.

Oroszlán

A szeptember számodra a megértés, és a megvalósítás hava lesz, egy nagy lépést fogsz tenni annak érdekében, hogy álmaidat megvalósítsd. Kezdetben természetesen lesznek nehézségek, de ne csüggedj, hiszen ezek csak a fejlődésedet szolgálják. Pozitív változások várnak rád, főleg szerelmi téren! Ahhoz, hogy ezt megéld, nem kell mást tenned, csak lazábban venni az eddig élet-halál kérdésnek tűnő dolgokat magad körül. Meglátod, ha nem parázol rá minden apróságra, a dolgok sokkal egyszerűbbekké válnak, Te pedig sikeressé és boldoggá.

Szűz

Kissé szégyenlősnek, és visszafogottnak ismer a környezeted, viszont idén szeptemberben  végre megmutatod az igazi éned is. Kezedbe veszed az életed irányítását, és elengeded a félelmeid. Régóta álmodozol egy új karrierről, és most végre bele is vágsz. Itt az ideje, hogy egy kicsit magaddal is törődj, ne csak másokkal, merj lépni, és változtatni. Ez a hónap az újrakezdés hava lehet az életedben, ha hagyod!

Forrás

Kapcsolódó

 

csillagjegy

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.