6 csillagjegyre sorsdöntő március vár! Aki tuti köztük van, az a Vízöntő, de ki a másik 5?

Lenyűgöző, hogy tőlünk ennyire távol lévő égitestek milyen hatalmas mértékben képesek befolyásolni a mindennapi életünket. Példának okáért márciusban a Merkúr hanyatlását fogjuk megtapasztalni, azonban ez nem fog mindenkire egyenlő mértékben hatni. Az asztrológiai előrejelzések szerint 6 csillagjegyet fog a legnagyobb mértékben érinteni a március 5. és 28. között végbemenő Merkúr hanyatlás. Lássuk, kikről van szó.

Vízöntő

Szükségtelen frusztrációk lesznek rajtad úrrá a Merkúr hanyatlása alatt. Fontos lesz, számodra, hogy olyan perspektívából tekints a dolgokra, amelyből általában nem szoktál. Ha képes vagy elsajátítani a pozitív hozzáállást, rá fogsz jönni, hogy nem olyan siralmasak körülötted a dolgok, ahogyan azt elsőre hiszed.

… addig is itt a 27-i aktuális „mi lesz velem?”

Egy új kapcsolat van kialakulóban kedves Vízöntő. Tartsa nyitva ma a szemét, mert bizony valaki, egy kollégája, vagy egy rég nem látott ismerőse bizony félreérthetetlen jeleket küld ön felé, amikkel fel szeretné hívni magára figyelmét. Talán éppen ez az a kis változás, ami egy kicsit ki tudná zökkenteni a mindennapok egyhangúságából.

Ikrek

Jó, ha fejben tartod, hogy a Merkúr az uralkodó bolygód. Számodra a hatás kommunikációs szinten fog megérződni. Te alapvetően a kommunikációban brillírozni szoktál, azonban ez az égi jelenség gátolni fog ebben. Azt érezheted, hogy bizonyos dolgok mintha kihullanának a fejedből, miközben beszélsz vagy egyszerűen elakad a szavad. Próbálj meg minél tisztábban és egyszerűbben kommunikálni.

… addig is itt a 27-i aktuális „mi lesz velem?”

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntől kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerőse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintő és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Rák

Habár a Rákokat csendes megfigyelőknek szokták titulálni, a Merkúr hanyatlásának hatására nem fognak sokáig csendben maradni. Lehet, hogy ebben az időszakban a megszokottnál sokkal lobbanékonyabb és érzelmesebb leszel. Az is előfordulhat, hogy könnyen felhúzod majd magad apró-cseprő ügyeken, pedig nem jellemző rád. Mindig hagyj magadnak időt átgondolásra, mielőtt szavakban is megnyilvánulnál.

… addig is itt a 27-i aktuális „mi lesz velem?”

A következő napokban az elmúlt időszak minden erőfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt főként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Oroszlán

Alapvetően egy elbűvölő, lelkes és energiabomba típusú személy vagy, de ez a márciusi Merkúr hanyatlás időtartama alatt megváltozhat. Az energiaszinted lecsökken és olyan lustának és érdektelennek fogod érezni magad, mint eddig talán soha. Légy türelmes magadhoz és várd ki ennek az időszaknak a végét bizakodva.

… addig is itt a 27-i aktuális „mi lesz velem?”

Szenvedély van a levegőben, kedves Oroszlán. Telis-tele van olyan energiákkal, melyek csak egy kis kényeztetésre vágynak. Rengeteget dolgozik, így kedvese lehet, hogy már nem is számít ön felől a gyengédségre, ezért bizony be kell vezetni a romantikát. Készítsen egy remek vacsorát, nyisson ki egy üveg bort és meglátják, hogy alakul az este.

Szűz

Nagyon zavarodottnak és ingerültnek fogod érezni magad a Merkúr hanyatlása alatt. Te alapvetően amúgy is eléggé részletekben elvesző, szőrszálhasogató tudsz lenni, de nem annyira, hogy azt már te magad is észreveőzd. Próbálj meg türelmes lenni nem csak másokkal, de önmagaddal szemben is. Ne hagyd, hogy olyan apróságok befolyásolják a hangulatodat, amelyeknek az égvilágon semmi jelentősége az adott pillanaton kívül.

… addig is itt a 27-i aktuális „mi lesz velem?”

Van egy olyan veleszületett képessége, kedves Szűz, hogy, ha kap egy kis szikrát, egy kis lendületet, akkor félelmetes erővel képes dolgozni. Ezen felül remekül tud mások gondolataiban olvasni, így már az elött fel tud készülni egy-egy küzdelemre, feladatra, hogy az megtörtént volna és ez általában előnybe is helyezi önt. Ez kapcsolataiban is sokszor segíthet, például már akkor véget tud vetni a fájó érzéseknek, amikor azok még el sem kezdődtek. Ezen tulajdonságainak ma nagy hasznát veheti.

Mérleg

Tudvalevő, hogy nagyon diszkrét tudsz lenni és szinte minden egyes lelki ügyedet rejtve tudod tartani mások elől. A Merkúr hanyatlása azonban belőled is kihozza azt az oldaladat, amellyel nem szoktál naponta találkozni. Az érzelmeid sokkal könnyebben a felszínre törnek majd. Tanácsos nem elragadtatni magad semmivel kapcsolatban és odafigyelned arra, hogy ne bánts meg másokat a szavaiddal.

… addig is itt a 27-i aktuális „mi lesz velem?”

Mindig is annak volt a híve, kedves Mérleg, hogy egységben az erő, s nincs ez másként a tanulással sem. Csoportban tanulni jobb, kényelmesebb és még kifizetődőbb is, hiszen másoktól el lehet lesni praktikákat, vagy hibákat, amiket ön már biztosan nem követ majd el. A mai egy tanulással teli, szórakoztató, kalandos napnak ígérkezik.

Forrás

 

6 csillagjegyre sorsdöntő március vár! Aki tuti köztük van, az a Vízöntő, de ki a másik 5?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük