Fontos horoszkóp-sms-e érkezett! Ennek a 4 csillagjegynek változik a legnagyobbat az élete!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Azt hitte, hogy ez a nap is olyan lesz, mint a többi? Nagyot tévedett! Hihetetlen üzenetet küldtek az égiek! Még a csillagokban is akad nyoma annak, ha valakinek várhatóan 180 fokot fordul majd az élete. De kik és miért számíthatnak erre a legnagyobb eséllyel? Olvasson bele a titkot felfedő horoszkópba!

Rák

A vízjegyűek nagyon sokat tudnak változni az évek előre haladtával és ennek legfőbb oka az, hogy soraikba kifejezetten érzelmes jegyek tartoznak. Ők azok, akik rendkívül érzékenyek, sokat foglalkoznak a környezetükkel és alapvetően lényeges számukra a családjuk.

A Rákok közülük is kiemelkednek, és rendkívül jól sikerül nekik azonosulniuk másokkal.

Mindez fiatalkorukban sokszor azt jelenti, hogy bizonytalanná válnak, túlságosan komoly megfelelési kényszerük lesz. Bár tudják, hogy nem boldogok, még sincsenek tisztában azzal, merre kellene haladniuk. Idővel azonban a Rákok önbizalma is megjön. Gyakran akkor, amikor már szülővé válnak, számukra ugyanis ez nagyon lényeges lépés az életükben.

Ha pedig megvan az, amitől a Rákok magabiztossá válnak, már semmi sem állíthatja meg őket.

…és egy kis konkrétum péntekre…..

Nagy eséllyel összefuthat ma valakivel, aki nagyon nagy hatással lesz önre, s sajnos megeshet, hogy nem éppen a jó értelemben. Próbáljon meg uralkodni magán, s ne hagyja, hogy elragadják az érzelmek, kedves Rák, akkor nagyobb eséllyel és gyorsabba győzedelmeskedhet ellenlábasa felett!

Skorpió

A Skorpiók is vízjegyűek, így nem maradhatnak ki a felsorolásból. Sokan tartanak tőlük, és ami igaz, az igaz: nem feltétlenül a legkedvesebb személyiségek. Ám ahogy eljár felettük az idő, úgy a legtöbb Skorpió is megváltozik és inkább a pozitívabb tulajdonságaik kerülnek előtérbe.

Ezek viszont nagyon is kellemes és vonzó emberekké teszik őket.

Eleve olyan jegyről beszélünk, akiknek a tagjai rendkívül kitartóak, fegyelmezettek és tudatosak, ráadásul ezek a tulajdonságok nem igazán szoktak háttérbe szorulni akkor sem, amikor felnövünk. Éppen ellenkezőleg! A munkaadók egyértelműen kapkodnak irántuk, de a magánéletben sincs ez másként.

A Skorpiók titokzatosságukkal felkeltik mások figyelmét.

Amint komolyabban elmerülnek az érzelmi mélységekbe, lenyugszanak, előtérbe helyezik az élet nagy dolgait, semmint kicsinyes bosszúkra, emberi játszámkra fecséreljék a drága idejüket.

…és egy kis konkrétum péntekre…..

Tartsa nyitva ma alaposan a szemét, s füleljen figyelmesen, kedves Skorpió, mert a lehetőség néha igen halkan kopogtat! A részletekben rejlik a dolgok lényege, így, ha ma ezekre koncentrál, bármibe is kezd, az sikerre van ítélve!

<<< Ha belenéznél más horoszkópba is….>>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük