Nem a vári lift az, ami nem kéne, hanem a 6 milliárdos Lovarda nem kéne, a 4 milliárdos miniszterelnöki dolgozószoba nem kéne az erkéllyel, és az egész 200 milliárdos Hauszmann terv nagy része nem kéne.
[mnky_ads id=”80″]
Ez olvasható V. Naszályi Márta, a Párbeszéd elnökségi tagja, budavári önkormányzati képviselő facebook – bejegyzésében.

“A Vár olyannyira akadálymentes lesz, hogy az épülő Lovardától a Szent György térre egész rámparendszer épül, hogy a lovak is fel tudjanak menni. Parádés lesz…

Nem kérdés, hogy biztosítani kell a Várba az akadálymentes feljutást, hiszen ez az ott élők és az ide érkező turisták számára is alapvető, ráadásul hosszabb távon ez a megoldás a Vár autómentesítésére. Nem a vári lift az, ami nem kéne, hanem a 6 milliárdos Lovarda nem kéne, a 4 milliárdos miniszterelnöki dolgozószoba nem kéne az erkéllyel, ami “dukál” és az egész 200 milliárdos Hauszmann terv nagy része nem kéne.

Ez az üzenet: a puccparádéra, a rongyrázásra számolatlanul meg a pénz, miközben a városban élők közlekedésének biztosítása folyamatos probléma, és képesek azt vágni a mozgásukban akadályozott emberek, a kismamák, az idősek szemébe, hogy rátok nincs pénz, a ti szabad és önálló közlekedésetek nem fontos, nektek ez nem “dukál”, ti nem számítotok.

Ezért is veszünk részt nyolc másik párttal együtt a hármas metró teljes körű akadálymentesítéséért folyó népszavazási kezdeményezésben, amelynek aláírásgyűjtése január 3-án kezdődik.

A politika az emberekről kell, hogy szóljon, a jó közlekedésről, a mindenkinek járó önálló és szabad életről.”
[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]

1 hozzászólás

 1. A dilis dakota miatt a nyáron, a várban egy ló megbokrosodott. A lovasa állítólag időben leugrott. A ló azonban átugrott a védfalon és elpusztult. Kérdéseim:
  1. A lovat hozzászoktatták-e a vár és a város rémeihez,a gójmotorosok rettenet járműinek zajához?
  2. Artista mutatvány volt? A ló volt az áldozat? Embertelen, mint a kormány bármely intézkedése!
  3. Nem artista mutatvány volt, hanem véletlen szerencséje a lovasnak, amikor a ló ugrani készült, egyszerűen leesett a váratlan mozdulatra.
  4. Ha a következőkben hasonló baleset–nem kizárható– fordul, elő ki lesz a felelős? Csak éppen a ló a lovasával pottyan a mélybe? A ló értéke kb. 2 000 000 millió Ft, a lovas biztosított volt-e? Ki biztosította, mekkora volt a biztosítási összeg? Mennyi egy lovas életének értéke? Ki határozza meg?
  5. Mélysötét verem, mint zizzentzovi bármely intézkedése.
  6. A szerencsés lovas milyen sérülésekkel úszta meg a balesetet, csípő vagy válltöréssel, mankóval vagy kerekesszékben? Híradások arra engednek következtetni a baleset eü. károsodások nélkül maradt. Ki hiszi el?
  7. Meddig és milyen értékben, mértékben lehet és kell lojalitást vállalni a hatalommal?
  8. A lojális rendőrség, a lojális katonaság a gyerekeitek. Minden lojális rendőr, minden lojális katona a másik hozzátartozójára fog lőni. Szerintetek ez jó???
  9. Ezt nem kellene megakadályozni?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét