Connect with us

Bulvár

Havas Henrik az N1 televízióban tér vissza

Megosztás

A Bauko Éva által szexuális zaklatással megrágalmazott Havas Henrik visszatér a folyamatos televíziózás világába írta meg a Blikk

Jön, jön, jön!

Havas a házban! című új műsorral jelentkezik az N1TV-n Havas Henrik, aki hétről-hétre vendégeivel beszéli meg a legfontosabb politikai, közéleti eseményeket, emellett olyan megosztó és fontos témákat tárgyal ki, mint például a cölibátus, a játékszenvedély, avagy a környezetvédelem – írta közleményében az internetes tévécsatorna.

Lesznek borászok, orvosok papok, színészek, újságírók és zenészek is a meghívottak között. De terítékre kerül majd olyan, szinte mindenkit érintő témais, hogy egy adott életkorban mit tehetünk meg és mit nem. Vannak-e még a mai világban az életkorhoz fűződő elvárások? Havas Henrik a nappalijában fogadja vendégeit és a nézőket csütörtökönként este 18:00-kor, a Havas a házban című műsorban az N1TV-n. Az első adás témája: Putyin újra hazánkba látogatott! Vendégek: Szelestey Lajos és Stier Gábor újságírók, külpolitikai elemzők.

Szerző

2 hozzászólás

2 Comments

  1. Marta Brash

    2019.11.08 07:54 at 07:54

    Havast valoban lehet szeretni, nem szeretni – de a szaktudasahoz, intelligenciajahoz nem ferhet ketseg. En bar nem igazan csiptem ot, de amit a bauko eva nevezetu olcso prosti csinalt vele, MEGRENDELESRE – az mindennek a teteje – es sajnos a NER milyensegenek – tokeletes megnyilvanulasa volt. A „holgy” felvette a 2 millio forint Judaspenzt, – aztan nagyon csodalkozott, hogy sehol nem kap munkat, es mindenki ugy tekint ra, mint egy leprasra. Hat, en nem csodalkozom.
    Havas tanar urnak sok sikert kivanok az uj musoraban – obenne meg el az ujsagiras tisztasaganak megorzese, es modern, analitikus latasmod. Nezze ot mindenki, akit erdekel a kormanykritikus latasmodja.

  2. Pingback: Havas Henrik hű önmagához, egyszerre száll bele Bróker Marcsiba, Kósa Lajosba és Deli Gergelybe, az Alkotmánybíróság főtanácsadójába - Városi Kurír

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük