Connect with us

Bulvár

A csillagok útmutatása a csillagjegyeknek, akik boldog életre vágynak

csillagjegy
Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Van olyan pillanat az életünkben amikor találkozunk valakivel és azt érezzük, hogy az illetőt már régóta ismerjük, ez a lelki társ egyik meghatározása. Az igaz, hogy azt a személyt mindig is ismertük aki nekünk van rendelve, mert ez a kapcsolat túlhalad az időn és a téren.

Azok a személyek akik hisznek az előző életekben már találkozhattak a lelki társukkal, sőt szerelmesek is voltak egymásba. A lelki társ megjelenhet álmainkban is, ő az aki teljesen megfelel az elvárásainknak.

Mit üzen az Univerzum azoknak a csillagjegy-szülötteknek, akik a lelki társukat keresik

Kos

Ahhoz, hogy a Kos megtalálja a lelki társát előbb hinnie kell abban. Ő egy olyan személy aki boldogságot, szerelmet hoz a Kos életébe tehát nem egy megszokott személy. Ez elég kellene legyen ahhoz, hogy a Kos hinni tudjon a lélektársában. Az Univerzum üzenete a Kos számára az, hogy csak azt a személyt keresse aki szeretettel táplálja a lelkét. Gondolkodj el azon, hogy van e olyan személy az életedben aki ilyen szeretetet nyújt a számodra vagy pedig várd meg azt a személyt akinek te többet fogsz jelenteni mint bármi ezen a világon.

Bika

A férj egy olyan személy aki mellett tudsz élni, egy lelki társ pedig olyan aki nélkül nem tudsz élni, ezt üzeni neked az Univerzum. Tanuld meg azt a személyt megkeresni akivel csodás kapcsolatban élhetsz. Téged a Vénusz irányít ezért az életed alapja a szeretet. Ne siess, ne azért legyél valaki mellett, hogy megszabadulj a magánytól. Az Univerzum már előkészítette számodra a legnagyobb boldogságot, ezért soha ne engedd azt, hogy valaki megmondja neked azt, hogy kivel élj és soha ne fogadj el kevesebbet mint amit megérdemelsz.

Ikrek

Amikor találkozol a lelki társaddal akkor azt az egész lényed meg fogja érezni, mindketten tudni és érezni fogjátok azt, hogy az idők kezdete óta szeretitek egymást. Az Univerzum üzenete pedig az, hogy a világ olyan nagy, ezért ne várd el, hogy a lelki társad rögtön az utadba kerüljön. Ha mélyen magadba nézel akkor meg fogod tudni különböztetni az elmúló kapcsolatot, a lelki társadtól még akkor is, ha az csodálatos.

Szerző

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük