Connect with us

Bulvár

Szuper! Az ősz pénzügyi sikereket tartogat több csillagjegynek! Hátha köztük vagy!

osz-csillagjegy
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

2020 őszére sokáig emlékszik majd azon csillagjegyek szülötte, akik az alábbi horoszkópban szerepelnek. Remek időszaknak ígérkezik a következő pár hónap több csillagjegy számára, most végre sokaknak helyreállhat a lelki békéje és nem mellesleg az anyagi helyzete.

Bika csillagjegy

A Bika sokat dolgozik, fáradhatatlan és most végre ennek a gyümölcsét is élvezheti. Bármibe is kezd, sikerei lesznek, most érdemes kitartania a céljai mellett. Ez az év anyagilag és minden más téren is csodálatos lesz a számára. Azért ne dőljön teljesen hátra, a sültgalamb-várás nem éppen célravezető. Ha nem kezd bele terve megvalósításába, nincs kinek-minek segítsenek a csillagok. Tehát: fel a karosszékből!

Kos

A Kos fáradhatatlan, de már rég úgy érzi, hogy bármibe is kezd, nincs sikere. Ne adja át magát a csüggedésnek pont most, amikor a sikere kapujához ért! Ősszel beköszönt a szerencse az életébe, az anyagi helyzete is helyreáll. Végre megengedheti magának, hogy megvegye azokat a dolgokat, amelyekre már rég vágyik. Ez utóbbival azért tartson mértéket, mert ami könnyen jön ma, nem biztos, hogy holnap is folytatja jó szokását. Először spájzoljon picit!

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük