Connect with us

Kerítésen innen

Nyugi Lázár! 2.500 milliót (2.5 milliárdot) ad a kormány a tenisz szövetségnek!

lazar-tenisz
Megosztás

Lázár János a héten kongatta meg a vészharangot, hogy pár hitelező, aki cirka egy éve vár az elvégzett munkája kifizetésére, végrehajtást kért az általa elnökölt tenisz szövetség ellen. 

Kis kitérő: ugyan ennek a napnak a híre,

hogy a kormány úgy döntött, hogy ebben a tanévben a korábbi többlettámogatás felét, 95 millió forintot kap majd az Iványi Gábor vezette Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség oktatási intézményei után, jövőre azonban megvonják tőle ezt az összeget is. Indoklás: kell a koronavírus elleni védekezésre, meg különben sem térülne meg!

Megelégelték….

Mint arról beszámoltunk, szerdán az A-Z Produkció Kft. és az A-Z Tenisz Produkció Kft. kérelme alapján egy végrehajtó cég a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) összes bankszámláját megterhelte.

Lázár János, Magyar Tenisz Szövetség elnöke (is) közösségi oldalán reagált:

“Ellehetetlenülés fenyegeti a Magyar Tenisz Szövetséget

2020. augusztus 26-án az A-Z Tenisz Produkció Kft. kezdeményezésére végrehajtók emeltek le a Magyar Tenisz Szövetség 4 darab folyószámlájáról több mint 500 millió forintot. Az eljárást a cég 2020. július 27-én a Szövetség tisztújításának napján kezdeményezte.

A vállalkozás eljárása nyilvánvalóan rosszindulatú és ellehetetleníti a Magyar Tenisz Szövetség napi működését, veszélybe sodorja a versenyek megrendezését, a sportolóknak és egyesületeknek juttatott támogatások kifizetését.

Nem érdekes a 3.500 milliós elszámolásai probléma…..

Nem hagyja az útszélén a csőd szélére került Magyar Tenisz Szövetséget a kormány, derül ki a Magyar Közlöny vasárnapi számából. A kormányhatározat szerint

2,5 milliárdot kap a szervezet a „működési feltételeinek stabilizálása (konszolidációja) és az általa megvalósítandó szakmai programok, fejlesztések” támogatására.

Az ügy több mint bizarr:

  • 3,5 milliárd forint eltűnt a fideszes Szűcs Lajos vezetése alatt,
  • akit erre leváltottak, és a helyére Lázár Jánost rakták.
  •  a 3,5 milliárd nem lett meg.
  • adott a miniszterelnök 2,5 milliárdot.

forrás

 

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük