Connect with us

Bulvár

Nem én mondom, a horoszkópod! Ezek a csillagjegyek valószínűleg szakítanak az ünnepek alatt!

horoszkop-szakitas
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Nem hangzik túl jól! Reméljük, hogy ez csak egy áprilisi tréfa, ami átcsúszott november végére. De ha igaz a horoszkóp vészjósló üzenete, akkor sincs minden veszve, ha odafigyelsz és persze komolyan akarod, minden nehézség leküzdhető. Azt neked kell eldönteni, hogy akarod-e!

Kos

A Kosok rendkívül szenvedélyes, impulzív típusok, akik sokszor meggondolatlanul hoznak meg komoly döntéseket. Előfordulhat, hogy az ünnepek miatt amúgy is stresszesek, ezért egy veszekedés hevében simán képesek szakítanak, ráadásul látszólag teljesen ok nélkül. Elfelejtett a boltban lisztet venni? Eltörte a kedvenc karácsonyfadíszed?

No para, próbálj megnyugodni és átgondolni a dolgokat.

Mentsd, ami még menthető!

Rák

A Rákok egyszerűen imádják a karácsonyt, hiszen ez a legmeghittebb ünnepek egyike. Ők azok, akik már november közepén elkezdik feldíszíteni a házat, ünnepi slágereket hallgatnak, karácsonyi sütiket sütnek, egyszóval mindent megtesznek a tökéletes feelingért. Ha azonban a párjuk ebbe belerondít és afféle

Grincsként igyekszik elrontani mindent, a Rák jegy szülötte tutira szakítani fog vele.

Az ő karácsonyát senki nem teheti tönkre és kész!

Oroszlán

Az Oroszlánok nem tartoznak azok közé, akik elhalasztják a szerintük esedékes szakítást, csak azért, mert ünnep van. Minek ide udvariasság? Úgy vannak vele, ha nem passzolnak jelenlegi párjukkal, akkor nem szabad halogatni, ki kell mondani, mi a szitu. Ez persze a másikat hideg zuhanyként fogja érni, várhatóan ez lesz életük egyik legrosszabb karácsonya…

Oroszlán, nem tudnál mégis várni egy kicsit?

Csak egy pár napot! Légyszi!

Olvasnál még több horoszkópot?

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

1 Comment

1 Comments

  1. Torma István

    2020.11.30 10:41 at 10:41

    Nem szégyellik magukat ezt a mérhetetlen ostobaságot terjeszteni?!!!!!!!! Gondolnak arra, hogy hány családban hintik el a békétlenséget, hány embert bizonytalanítanak el?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük