Connect with us

Bulvár

Ezt kínálja a horoszkópod a hétre – április 19-25.

Megosztás

Tegnap már megtapasztalhattad, hogy ez a hét sem különbözik a többitől, tele van új kihívásokkal. Vagy mégis? Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Megtudhatod, ha elolvasod a horoszkópod!

Ezt kínálja a horoszkópod a hétre - április 19-25.
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Tegnap már megtapasztalhattad, hogy ez a hét sem különbözik a többitől, tele van új kihívásokkal. Vagy mégis? Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Kos

Szeretnéd, ha a hitvesed és a saját jövedelmed is állandó lenne, de pillanatnyilag nem látod valami rózsásnak anyagi helyzeteteket. Gazdag, de nagyon dörzsölt pasival találkozol, de jobb, ha kétségek között hagyod. Még az is megeshet, hogy egy számítógépes hibának vagy üzleti kapcsolatnak köszönheted új ismeretségedet.

Bika

Ha változtatsz a külsődön, még egy kis kalandra is vállalkozol a főnököddel, aki nem hisz a nagy érzelmekben. Egyikőtök sem formál jogot a másikra, de munkaadód mégis minden ismerkedési kísérletedet meghiúsítja. Ha munkádban továbbra is ragaszkodsz a biztonsághoz és a hagyományokhoz, a nyereség szinte kizárt.

Ikrek

Ne húzz ujjat a hatósággal! Még jó, hogy időben kiderül, milyen számító, hűtlen alak a pasid, mielőtt valami ostobaságot követnél el. De a te gondolkodásmódod is követhetetlen kedvesed és ügyfeleid számára, indítékaid is rejtélyesek. Ám ha szereted azt a fickót, aki elutasít, érdemes lenne rendbe hozni a dolgokat.

Rák

Örökség vagy üzleti részesedés miatt bosszankodhatsz, de megmutathatod életed párjának és a családodnak, hogy – bár az eddigiek nem ezt mutatták – az anyagi támogatásuk nélkül is boldogulsz. Üzleti barátságodat megzavarhatja a szex, de a barátod az a fajta férfi, akihez szívesen fordulhatsz válságos helyzetekben.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük