Connect with us

Állati

Kis magyar politikai horror

Kis magyar politikai horror
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Az alábbi szöveg az FB-ről való, mi csak közzétesszük, méghozzá azért, mert nagyon fontosnak tartjuk, hiszen lássuk be, lassan a Facebook szinte az egyetlen valóban sokszínű és szabad fórum. Ki tudja, meddig tűri a polip?

Senki nem számít, ha a polip politikai szándéka úgy kívánja

Kedves olvasó, szeretném elmagyarázni Önnek, mi és miért történik ma az Ön szeretett városában, elemezném kicsit az időközi választások körüli felfokozott hangulatot. Ez az írás egy vezetőről, az ő hatalmáról, iszonyúan sok pénzről, és az ő mégtöbb hatalmáról szól.

Mindenekelőtt szeretném, ha tisztában lenne azzal, milyen személyisége is van a Ön zsarnokának, akit nevezzünk nemes egyszerűséggel polipnak.

A polip hideg és érzelemmentes, tárgyként bánik az emberekkel, érzelem nélkül hoz döntéseket. Pontosan tudja, mikor, milyen álarcot kell viselnie, hogy elérje a célját: a még több hatalmat. A jóságos, odaadó vezető szerepében csupán tetszeleg az elszegényített népnek, a megértést csak eljátsza a kisembereknek, hiszen ez a hatalma kulcsa: a kisember szavazata. És lássuk be: egyre több a lecsúszott kisember. Nekik tudja eladni magát, mint a mosóport, az értelmiségieknek igazából sosem sikerült.

A látványosan felívelő karrierje alatt kétséget kizáróan megmutatkozott valódi jelleme: egy igazi pszichopatával, de inkább szociopatával, egy velejéig romlott és beteg lelkű emberrel állunk szemben.

Semmi és senki nem számít, ha a polip politikai szándéka úgy kívánja. Felfele nyalt, lefele taposott, amíg a hatalom csúcsára nem ért. A polip, az Ön országgyűlési képviselője, a volt polgármestere minden dolgok irányítója az Ön városában. Mindenhová a hozzá hű embereket ültette már, legyen szó iskoláról, közigazgatási intézményről, vagy alapítványról, de még az elvileg állami fenntartású kórházba is. Neki ír és dolgozik a helyi sajtó, a helyi rádió, melynek megalkuvó tulajdonosát találóan már csak Bégető Gyulának emlegetik.

Mindenhol csak gengszterek

Az elmúlt bő 15 évben módszeresen építette fel gengsztereket megszégyenítő városi és országos hatalmát. A polipnak mindenhová elérnek a láthatatlan karjai, és azok mindent és mindenkit fojtogatnak, fenyegetnek.
A polip ellentmondást betegesen nem tűr, sem a képviselő-testületben, sem az ellenzékben, és minden jó vagy rossz döntését keresztülviszi. Helyi szinten még az ellenfelei sem mernek igazán szembeszállni vele.

MIT TESZ  HA SÉRELEM ÉRI? MEGTUDJA A KÖVETKEZŐ OLDALON

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

1 Comment

1 Comments

  1. Zsuzsanna Heltai

    2018.02.10 21:30 at 21:30

    NOS??? Ki ismert rá a városára?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük